Quantcast
THE STREAM

Το μεγαλύτερο ψεύτη του 2015 αποφάσισαν να τιμήσουν οι εργαζόμενοι των Δημόσιων Νοσοκομείων (PHOTO)

Έσβησαν τούρτα γενεθλίων για τον Αλέξη Τσίπρα


LUBEN CREW · 1 Απριλίου 2016

 

Σε συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Υγείας προχώρησαν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, κρατώντας ένα πανό με τον Αλέξη Τσίπρα εικονιζόμενο ως Πινόκιο, έκλεισαν τις πόρτες του υπουργείου με αλυσίδες διαμαρτυρώμενοι για τις 4000 προσλήψεις και την αύξηση της χρηματοδότησης που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ για το χώρο της Υγείας, εξαγγελείες που προφανώς δεν έγιναν ποτέ πράξη.

foto-tsipras-ena

IMG_2507

Ένα από τα πανό της ΠΟΕΔΗΝ γράφει

Πρωταπριλιάτικα ψέματα -2/4/2015- με δέσμευση του πρωθυπουργού από το προηγούμενο έτος που έλεγε ότι εντός του 2015 θα προσλάβει στο ΕΣΥ 4500 νέους υπαλλήλους και πως θα αυξήσει την χρηματοδότηση

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκοψαν και τούρτα γενεθλίων για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τιμής ένεκεν

 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος εξήγησε ότι οι υπάλληλοι αλυσοδέθηκαν μπροστά από το υπουργείο διότι είναι δέσμιοι των ελλείψεων σε προσωπικό και της ελλιπούς χρηματοδότησης.

 

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει μεταξύ άλλων την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Ασφάλιση, τη χρηματοδότηση και στελέχωση με προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και την ένταξη των εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα στα βαρέα και ανθυγιεινά.

 

 

 

Και του χρόνου

tourta

 

Best of internet