Quantcast
THE STREAM

Ένα βήμα πιο κοντά στον Σοσιαλισμό έφερε τον πλανήτη η συνομιλία Λεβέντη – ΓΑΠ .

Γίνονται πραγματάκια


Τσαγκ · 31 Μαρτίου 2016

O Λεβέντης μετά την τεράστια επιτυχία του, δηλαδή να μπορεί να συνεχίσει τις  πετυχημένες προφητείες του στην Βουλή των Ελλήνων και αφού προέβλεψε χτες ότι σε 2 εκλογές από τώρα θα γίνει πρωθυπουργός (BINTEO χτεσινο), σκέφτηκε ότι καλό το Ελληνικό Κοινοβούλιο άλλα με την δυναμική που έχει αναπτύξει η Ένωση Κεντρώων το κόμμα θα πρέπει να αποκτήσει ένα πιο international status.  Μέτα από έντονη σκέψη ο πρόεδρος κατέληξε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις τεράστιες γνωριμίες του για να συμμετάσχει το κόμμα του σε έναν διεθνή σοσιαλιστικό οργανισμό, όποτε πήρε τηλέφωνο τον ΓΑΠ.

leventis1--2-thumb-large

Δεν ξέρω αν προσέξατε την Τετάρτη τον ήλιο να γίνεται λίγο λαμπρότερος, ήταν η ενέργεια που εκλύθηκε όταν μίλησαν οι δυο σπουδαίοι άντρες που αποτέλεσμα είχε η κοινωνία μας πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά στον σοσιαλισμό (για τον οποίο όλοι παλεύουμε σύντροφοι). Όπως διαβάσαμε εδώ:

Σύμφωνα με το ΚΙΔΗΣΟ, ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΚ για τις προβλεπόμενες διαδικασίες από τις καταστατικές αρχές της Διεθνούς καθώς και για τα όσα ορίζονται σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει κάθε κόμμα που ενδιαφέρεται για την ένταξή του. «Διεξοδικότερη συζήτηση θα έχουν σε συνάντηση που θα προγραμματιστεί».

 

Ο Λεβέντης είπε οτι οι συζητήσεις με τον Γεώργιο Παπανδρέου δεν θα περιοριστούν μόνο στο να ενταχθεί η Ε.Κ στην Διεθνή Σοσιαλιστική άλλα και για να βρούνε λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν  τον τόπο.  Ο Μινώταυρος του νεοφιλελευθερισμού είναι έτοιμος να δεχτεί άλλο ένα χτύπημα.

 

Best of internet