Quantcast
THE STREAM

Nα οργώσει την Ειδομένη με το τρακτέρ αποφάσισε ο πρώην επιτυχημένος καντινιέρης (VIDEO)

Τον σταμάτησε η αστυνομία για να μη τραυματιστούν παιδιά


THE NEWSROOM · 31 Μαρτίου 2016

 

Είχαμε δει και πριν από ένα μήνα ότι η έλευση των προσφύγων έφερε μια τρομερή όρεξη για δουλειά σε μερικούς Έλληνες αγρότες (προκειμένου να μη μπορούν οι πρόσφυγες να στήσουν σκηνές).

Αυτή τη φορά όμως, στην Ειδομένη, ένας αγρότης πήρε το τρακτέρ του και άρχισε να οργώνει ανάμεσα σε ήδη στημένες σκηνές και παιδάκια που περιφέρονταν στο χώρο.

 

 

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που γινόταν ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση και η αστυνομία επενέβη λίγο αργότερα και σταμάτησε τον αγρότη για να μην τραυματιστούν παιδιά τα οποία κυκλοφορούσαν στον καταυλισμό.

Ο φουριόζος αγρότης που βλέπετε στο βίντεο μέσα στο τρακτέρ, είναι ο Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης έκτασης περιμετρικά του καταυλισμού, ο οποίος δήλωσε στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ:

 

oulis1

Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω» ενώ πρόσθεσε ότι Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι.

 

Πράγματι αν αυτά που ισχυρίζεται ο Ούλης ισχύουν, τότε το κράτος έχει παρατήσει την όλη κατάσταση στην τύχη της, γεγονός που δεν θα μας έκανε να πέσουμε από το σκηνικό. Σε όλο αυτό το σκηνικό, δεν ξεχνάμε ότι ο τύπος αυτός που οργώνει με το τρακτέρ ανάμεσα σε σκηνές όπου τριγυρίζουν παιδάκια, είναι ο τύπος που είχε αυτή την καντίνα:

oulis-kantina

 

Στη συνέχεια, με τις διανομές τροφίμων από τις ΜΚΟ η καντίνα του έκλεισε και τώρα έχουν αρχίσει να τον ενοχλούν ιδιαίτερα, ώστε να φτάσει στο σημείο να οργώσει (παρα λίγο) παιδάκια.

SKAITRAKTERrr

Best of internet