Quantcast
THE STREAM

Fear and loathing in Αγρίνιο: 9χρονος έβγαλε μαχαίρι σε 10χρονο και απειλούσε ότι θα τον makerossi

Ανήλικη αλητεία στα στενά της Αιτωλοακαρνανίας


President Creed · 31 Μαρτίου 2016

 

Όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ ότι ακόμα και εάν σε όλη την Ελλάδα δε συμβαίνει κάτι, στο Αγρίνιο πάντα θα γίνονται πράγματα. Απλά τελευταία φαίνεται ότι σιγά σιγά η πόλη της Αιτωλοακαρνανίας γίνεται τσικάγκο.

Τα παιδιά και οι έφηβοι στο Αγρίνιο μάλλον έχουν μεγαλώσει μέσα στην αλητεία όπως ο STAN, διότι δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς τις δύο ειδήσεις που σόκαραν την τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Μόλις προχθές συνέβη αυτό:

agrinio2

Οι δυο νεαροί φαίνεται ότι μαγεύτηκαν από την μελωδία του καναρινιού και αποφάσισαν να το αποκτήσουν αρπάζοντάς το μαζί με το κλουβί του. Ο 17χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ο 16χρονος αναζητείται καθώς τα στοιχεία του είναι γνωστά.

 

Σήμερα βγήκε στο φως άλλο ένα κρούσμα βιας από τις φαβέλες του Αγρινίου, όπου ένα 9χρονο αγοράκι έβγαλε πάνω σε καβγά μαχαίρι και απειλούσε ένα 10χρονο αγοράκι.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (29/3) στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστές δύο ανήλικα αγόρια μόλις 9 και 10 ετών αντίστοιχα, όταν ένα παιχνίδι προκάλεσε έντονο καβγά μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος κατά τη διάρκεια του καβγά με τον 10χρονο έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και άρχισε να απειλεί τον 10χρονο, ο οποίος έφυγε από το σημείο κι ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του. Αυτοί με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό και η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 9χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

 

 

Δεν ξέρουμε αν ήταν από αντίπαλες συμμορίες, αλλά ευτυχώς τελικά δεν makerossi κανείς κανέναν.

maxelosi

Best of internet