Quantcast
THE STREAM

Ότι το χτύπημα στις Βρυξέλλες “ίσως” συνδέεται με αυτό στο Παρίσι συμπέραναν τα τσακάλια της ΕΛ.ΑΣ.

Να πάνε στο FBI, χαραμίζονται εδώ πέρα


felix · 22 Μαρτίου 2016
Σε ένα συμπέρασμα που σίγουρα απαιτεί μακρόχρονη εκπαίδευση στην μεγάλη των μπάτσων σχολή κατάφεραν να φτάσουν τα τζιμάνια της Ελληνικής Αστυνομίας όπως διαβάζουμε εδώ:
«Πρόκειται για ένα μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων από δίκτυο δραστών που πιθανόν έχει σχέση με εκείνο που αιματοκύλησε το Παρίσι, τον περασμένο Ιούνιο και έχει βάση σε Γαλλία και Βέλγιο. Μετά τις πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι οι τζιχαντιστές απείλησαν με νέο κύκλο αιματηρών ενεργειών σε Λονδίνο, Ρώμη, αλλά και Ουάσιγκτον. Ανt’ αυτού βλέπουμε να επανέρχονται στο «δίπολο» Βρυξελλών – Παρισιού απ όπου εκπορεύτηκε και η επίθεση με τους 130 νεκρούς στην γαλλική πρωτεύουσα. Να σημειωθεί ότι η απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις είναι μόνο 320 χιλ.».
  0840269001299263158-1024x683
Αυτό επισήμαναν στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη, λίγες ώρες μετά το νέο αιματηρό τρομοκρατικό κτύπημα, προφανώς του ISIS, στις Βρυξέλλες.
Έχουν μάλιστα τον επαγγελματισμό να γράψουν πως οι επιθέσεις ίσως συνδέονται, καθώς ως γνωστόν ίσως και να μην συνδέονται. Όπως και να ‘χει. Αισθανόμαστε μια ζέστη μέσα μας όταν βλέπουμε αυτό τον υπέροχο τίτλο:

arf

Νομίζουμε πως άνετα μετά από αυτό ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να αποκτήσει τον τιμητικό τίτλο του Καπετάν Προφανή.

Best of internet