Quantcast
THE STREAM

Βαρέθηκες να περιμένεις στην ουρά του ΟΑΕΔ; Τώρα μπορείς να πας στην Ιαπωνία για να γίνεις Ninja

Νομός στην Ιαπωνία έβγαλε επίσημη προκήρυξη για Νίντζα πλήρους απασχόλησης


President Creed · 15 Μαρτίου 2016

 

Καλά τα νέα για όσους από εσάς δε θέλετε με τίποτα να δουλέψετε ως σερβιτόροι. Μια αγγελία στην Ιαπωνία αναφέρει ότι ζητούνται αβάδιστα και αβασάνιστα έξι Νίντζα για να εργαστούν στον νομό Aichi, με μισθό 1600 δολλαρίων το μήνα.

 

Για να πάρετε τη δουλειά πρέπει να το ‘χετε αρκετά με τα ακροβατικά, να είστε αρκετά φιτ και να είστε πάνω από 18 χρονών. Αν στο βιογραφικό σας έχετε και δολοφονίες και μπραβιλίκια καλύτερα μην τα αναφέρετε στην αίτηση, μιας και οι γιαπωνεζοι ζητούν Νίντζα για τουριστικούς λόγους, οπότε δεν θα υπάρξει αίμα.

Οι Νίντζα ήταν μισθοφόροι πολεμιστές τον 15ο αιώνα στην Ιαπωνία και όπως θα ξέρετε, ήταν πολύ καλοί στο να κρύβονται, να κάνουν τη βρωμοδουλειά (δολοφονία, σαμποταζ κλπ) γρήγορα αθόρυβα και αόρατα. Αυτή τη διακριτικότητα του Νίντζα θα πρέπει να τη συνδυάσετε, όπως λέει η αγγελία, με περφόρμανς σε κοινό και με PRιλίκια σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Όπως δήλωσε στο AFP ο Satoshi Adachi, υπεύθυνος τουρισμού του νομού Aichi, ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση “θα πρέπει να απολαμβάνει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, παρ’ ότι θα είναι ένας κρυφός νίντζα“.  Επίσης θα είσαι ένας κρυφός νίντζα που θα δίνεις παραστάσεις και στην Ευρώπη αν χρειαστεί, όπως λέει η αγγελία.

Επιπλέον, η επίπονη και μακροχρόνια εκπαίδευση του Νίντζα προσαρμόζεται στις ανάγκες του γιαπωνέζικου ΕΟΤ, οπότε οι τουριστονίντζα θα έχουν μάθει κανα backflip και λίγη ξιφομαχία μέχρι το τέλος του Απρίλη, όπου θα είναι έτοιμοι για να δώσουν τα άκρως μυστικά και αναίμακτα δημόσια σόου στους τουρίστες.

Illusion High Neck Cap Sleeves Sequins Orange Tulle Cocktail Dress

Αν σας προσλάβουν, θα χρειαστεί να κάνετε τέτοιες επικίνδυνες αποστολές

 

Οι αιτήσεις για να γίνεις νίντζα για τα μάτια του κόσμου κλείνουν στις 22 Μαρτίου. Προλαβαίνεις να δοκιμάσεις την τύχη σου εδώ. Η γνώση Ιαπωνικών είναι προαιρετική.

Best of internet