Quantcast
THE STREAM

Εξώδικο κατά του Βασίλη Λεβέντη ετοιμάζουν υποψήφιοί του γιατί δεν τους έκανε βουλευτές

Ο Πρόεδρος αθέτησε τη δέσμευσή του για αλλαγή των βουλευτών του κόμματος στους 6 μήνες


Bobol Gordello · 14 Μαρτίου 2016

Εξώδικο ετοιμάζονται να καταθέσουν κατά του αρχηγού τους, Βασίλη Λεβέντη, υποψήφιοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, καθότι αθέτησε την δέσμευσή του για αλλαγή των βουλευτών του κόμματος πάνω στο εξάμηνο. Ιδού, για του λόγου το αληθές, και η σχετική δέσμευση του Προέδρου:

Καταγραφή

Ο Πρόεδρος, πάντως, δε δείχνει να μασάει ιδιαίτερα μπρος στις δικαστικές απειλές των στελεχών του, δηλώνοντας “Ας κάνουν ό,τι θέλουν”. Μάλιστα, δήλωσε τα εξής σχετικά στο ΣΚΑΪ:

Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν.

Στην πορεία το πάει ένα βήμα παραπέρα, με τη δέουσα αυτοαναφορικότητα, με αυστηρό πατρικό ύφος:

H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;

Ενώ στο τέλος σκληραίνει με τα φίδια που έθρεφε στον κόρφο του:

Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα.

Εντύπωση προκαλεί πως σε σύνολο 133 λέξεων δεν αναφέρθηκαν πουθενά οι έννοιες “οικουμενική” και “κυβέρνηση”.

leventis1 (2)

Ρε κερατάδες, υπονομεύετε την Οικουμενική;

 

Best of internet