Quantcast
THE STREAM

Χριστιανός ιεροκήρυκας πήγε να κηρύξει το λόγο του Θεού σε λιοντάρια και αυτά του δάγκωσαν τον κώλο

Άθεα λιοντάρια, αυτή η μάστιγα


President Creed · 11 Μαρτίου 2016

 

Άκόμη άγνωσται παραμένουν αι βουλαί του Κυρίου, αγαπητοί φίλοι, μιας και φαίνεται ότι o Κύριος δεν υποστηρίζει ούτε το δικό του crew σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Ένας diy προφήτης στη Νότιο Αφρική έμπλεξε με τα λιοντάρια και δεν κατάφερε να τα εξημερώσει όπως είχε καταφέρει ο Δανιήλ όταν εξημέρωσε μέσα σε ένα λάκκο τα άγρια και πεινασμένα λιοντάρια με τις δυνατές ικεσίες του.

 

daniel

Ο Δανιήλ υποτίθεται τα είχε καταφέρει καλύτερα με τα λιοντάρια απ’ ότι ο Ndiwane

Ο Alec Ndiwane είχε επισκεφθεί το Εθνικό Πάρκο Kruger μαζί με άλλα μέλη της εκκλησίας του. Το χριστιανικό παρεάκι βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκου όταν πέρασαν δίπλα από μια αγέλη λιονταριών που γευμάτιζαν μια αντιόπη. Τότε ο Ndiwane είχε μια τρομερή ιδέα να βγει από το αμάξι να τρέξει κατά πάνω τους και να το παίξει Δανιήλ προσπαθώντας να τα εξημερώσει, μιλώντας τους σε μια ακατάληπτη γλώσσα.

Τα λιοντάρια φρίκαραν (μπορεί να τα έβρισε χωρίς να το κατάλαβε) και πήραν στάση επίθεσης. Ο Ndiwane άρχισε να τρέχει πάλι πίσω προς το αυτοκίνητο, πιθανώς προσευχόμενος παράλληλα στον Βούδα και στον Αλλάχ, αλλά ένα λιοντάρι τον πρόλαβε και του μακέλεψε τον κώλο με τα νύχια του.

Ο Ndiwane δήλωσε στο dailypost.co.za:

“Δεν ξέρω τι με έπιασε. Νόμισα ότι ο Κύριος ήθελε να με χρησιμοποιήσει για να δείξω την ισχύ του επί των ζώων. Δεν είναι ότι μας έχει δοθεί κυριαρχία πάνω σε όλα τα πλάσματα της Γης.”

Ο Ndiwane δήλωσε στην εφημερίδα ότι ανησυχούσε

Δεν είναι πρώτη φορά που προφήτης την παθαίνει από ζώα σε προσπάθεια επίδειξης ταχυδακτυλουργικών εις βάρος ζώων. Το 1991 ένας άλλος παρόμοιος προφήτης σε έναν ζωολογικό κήπο στη Νιγηρία είχε πάει και αυτός στα λιοντάρια, τους έψελνε και τους έλεγε πράγματα ακατάληπτα και στο τέλος τα ζωάκια τον έφαγαν ζωντανό.

Best of internet