Quantcast
THE STREAM

Έκτακτο: Μέχρι το καλοκαίρι ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ χίλιες θέσεις εργασίας

Μάλλον για τις αρχαιολογικές έρευνες ανακάλυψης των πρώτων θεμελίων του εργοτάξιου


President Creed · 9 Μαρτίου 2016

 

Ανέλπιστα καλά τα νέα που μας φέρνει η Διυπουργική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είναι φυσικό, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε για άλλη μια φορά το soon to-be Μετρό Θεσσαλονίκης. Η διυπουργική επιτροπή συνεδρίασε ύπο τον Συντονιστή Υπουργό Επικρατείας, ο οποίος γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της Θεσσαλονικιώτικης κοινωνίας.

 

FLAMPOURARIS

 

Οι εργασίες αποπεράτωσης του δικτύου μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, όπως πάντα. Μάλιστα έχει ήδη υπογραφεί και ενεργοποιήθηκε η συμπληρωματική σύμβαση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση και την επανέναρξη των αρχαιολογικών ερευνών στο σύνολο του έργου, ενώ κατασκευάζονται με εντατικούς ρυθμούς οι σταθμοί Πατρίκιος, Νέα Ελβετία, Βούλγαρη καθώς και το Αμαξοστάσιο στο ανατολικό άκρο της βασικής γραμμής του Μετρό.

 

metro

Να μια φωτογραφία του Μετρό της Πρωτεύουσας.

 

Σα να μην έφταναν αυτά τα καλά μαντάτα, μαθαίνουμε ότι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα ενεργοποιηθούν επιπλέον πέντε εργοτάξια. Με αυτόν τον σφιχτό προγραμματισμό αναμένεται ότι στις γραμμές του μετρό Θεσ/νικης (βασική γραμμή και Καλαμαριά) θα δημιουργηθούν 1000 (χίλιες) νέες θέσεις εργασίας μέχρι το καλοκαίρι.

 

 

 

Πάντως ο θρύλος λέει ότι πρέπει να χτίσουν στα θεμέλια τον Πρίγκηπα του Σοσιαλισμού για να στεριώσει το έργο.

1559781

Best of internet