Quantcast
THE STREAM

16χρονος απ’ το Τενεσί πυροβόλησε την οικογένειά του επειδή τον ξύπνησαν για να πάει σχολείο (PHOTO)

Μη με ξυπνάς απ’ τις 6, το περίστροφο σφαίρες θα παίξει


President Creed · 3 Μαρτίου 2016

 

Πολλοί μπορεί να παραδεχτούν ότι όταν ξυπνάνε πρωινιάτικα, σκοτώνουν άνθρωπο, λίγοι όμως το εννοούν πραγματικά. Γι’ αυτό, το Tennessee των ΗΠΑ, εκτός από badass ουισκάκια, βγάζει και badass εφήβους απ’ ότι φαίνεται.

 

 

Η πολιτική των ΗΠΑ για λιγότερα ξυπνητήρια και περισσότερα όπλα αποδίδει ήδη καρπούς. Το πρωί της Τρίτης για τον 16χρονο Williams μάλλον ήταν ένα από αυτά τα πρωινά που δεν θέλεις με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι, πόσω μάλλον για να πας σχολείο. Όταν η οικογένεια του Williams προσπάθησε να τον ξυπνήσει για να πάει σχολείο, ο 16χρονος πήρε ένα όπλο και τους πυροβόλησε, επειδή δε γούσταρε να ξυπνήσει.

O μικρός νταής από το Nashville του Tenessee έγινε έξαλλος όταν η γιαγιά του και η μητέρα του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν και έβγαλε από την ντουλάπα ένα περίστροφο 9mm που είχε στην κατοχή του. Η οικογένειά του δεν γνώριζε ότι ο Williams είχε καβατζωμένο στη ντουλάπα ένα όπλο και αν το ήξερε μάλλον θα τον είχε αφήσει να κοιμάται ακόμα.

Ο Williams πήρε το περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στο σπίτι. Από το περιστατικό πυροβολήθηκε δύο φορές η γιαγιά του Sheryl Hill 67 χρονών, ενώ τραυματίστηκαν και η 12χρονη αδερφή του και η 6χρονη ανηψιά του, ωστόσο κανένα από τα τραύματα δεν ήταν θανατηφόρο. Η μητέρα και η 2χρονη αερφή του Williams δεν τραυματίστηκαν καθόλου από το περιστατικό.

 

 

Για του λόγου το αληθές, το δελτίο τύπου της Αστυνομίας του Nashville είναι εδώ.

WAKEUP

 

Best of internet