Quantcast
THE STREAM

Μασονία – Σεραφείμ 1-0: Έχασε τη μάχη ο Μητροπολίτης Πειραιώς από Μασόνους που δεν είναι ορθόδοξοι

Χάνει τον πόλεμο εναντίον της Μασονίας και του Σατανά ο Σεραφείμ


President Creed · 29 Φεβρουαρίου 2016

 

O μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, αφού είπε ότι με τις νέες ταυτότητες θα γίνουμε όλοι τσίψ και αφού αποκάλυψε ότι το στοματικό σεξ προκαλεί καρκίνο, τώρα δυστυχώς χάνει τη μάχη με τη Μασονία και τον Σατανά τον ίδιο.

 

pireos

 

Ο Σεραφείμ είχε ζητήσει από το Υπουργείο Οικονομικών να εκδώσει Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο να διαλύεται το «Τεκτονικό Ίδρυμα» και το Ίδρυμα «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα», καθώς αυτά παρέκλιναν του σκοπού τους.

Το υπουργείο Οικονομικών δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και ο Σεραφείμ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να βρει το δίκιο του και να το πολεμήσει μέχρι τέλους.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υποστήριζε ότι το Τεκτονικό Ίδρυμα εξαπάτησε το κράτος και παρέκκλινε του αρχικού σκοπού του, γιατί προωθούσε θρησκευτική πίση, συγκεκριμένα τον σατανισμό.

 

Όπως διαβάζουμε στο Έθνος:

Ειδικότερα, υποστήριζε ότι το «Τεκτονικό Ίδρυμα» εξαπάτησε το κράτος, καθώς «δεν έχει ως πραγματικό σκοπό την πραγματοποίηση φιλανθρωπικών έργων, αλλά την ίδρυση, λειτουργία και συντήρηση μασονικών στοών και την προώθηση της λατρείας του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, ο οποίος οντοποείται στο πρόσωπο του Εωσφόρου».

Παράλληλα, υποστήριζε ότι προωθεί «τη θρησκευτική παραδοχή του Σατανισμού ο οποίος αποτελεί μη γνωστή θρησκεία, αντικείμενη στην δημόσια τάξη και συνεπώς μη προστατευόμενη από το άρθρο 13 του Συντάγματος», όπως ακόμη υποστήριζε ότι εντός δε του εν λόγω ιδρύματος «το οποίο είναι παγανιστικός ναός, πραγματοποιούνται μυήσεις στο μυσταγωγικό σύστημα της μασονίας, η οποία αποτελεί θρησκευτική συνωμοτική οργάνωση».

 

Ντροπή σε όσους σκέφτονται ότι η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος παρεκκλίνει από τον αρχικό της σκοπό και με ότι με το παπαδαριό οι πιστοί προωθούνται στον Σατανισμό για να γλιτώσουν από τους χριστιανοταλιμπάν.

Πάντως ο Μητροπολίτης Σεραφείμ έφαγε μπότα γιατί δεν είχε θεσμικά το δικαίωμα να ζητήσει τη διάλυση ιδρύματος και επειδή ένα από τα δύο ιδρύματα που κατήγγειλε δεν υπήρχε καν. Συγκεκριμένα το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε ότι ένας μητροπολίτης και μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν μπορεί νομικά να ζητήσει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την διάλυση Ιδρύματος. Επιπλέον, το Συμβούλιο της Επικρατείας  απέρριψε ως απαράδεκτο το δεύτερο ισχυρισμό του Μητροπολίτη Πειραιώς, που αφορούσε την κατάργηση του ιδρύματος «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα», καθώς σύμφωνα με τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας δεν υφίσταται ίδρυμα με αυτή την επωνυμία.

Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων όμως είναι τόσο δικτυωμένη και έχει τόσο ισχυρό lobbying που και το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και το ΣτΕ έριξαν πόρτα στον μητροπολίτη Σεραφείμ. Μάλιστα το ΣτΕ έκανε δεκτές τις παρεμβάσεις κατά του Μητροπολίτη, του «Τεκτονικού Ιδρύματος», της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» και του «πρώην Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», προέδρου του «Ύπατου Συμβουλίου του 33ου Φιλοσοφικού Τεκτονισμού» και πρόεδρου της «Τεκτονικής Ένωσης» Χρήστου Μανέα.

 

Φήμες που θέλουν τους Μασόνους να κάνουν σατανιστικές τελετές στις Στοές του Μετρό Θεσσαλονίκης δεν επιβεβαιώνονται.

Best of internet