Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους: Ιδιωτικό ΙΕΚ μαθαίνει σε σεκιουριτάδες να χρησιμοποιούν sniper

Τώρα έχεις και άλλες επιλογές εκτός από μάγειρας, ηχολήπτης και αισθητικός


LUBEN CREW · 26 Φεβρουαρίου 2016

Όσοι νομίζουν ότι τα ΙΕΚ είναι μόνο για ηχοληψία, νύχια και μαγειρική, κάνουν λάθος. Τώρα ένα ιδιωτικό ΙΕΚ προσφέρει σεμινάριο με τίτλο Urban Sniper – Εκπαίδευση Εξοικείωσης.

H επαγγελματική κατάρτιση των σεκιουριτάδων γίνεται όλο και πιο παρατραβηγμένη, με εκπαίδευση ελεύθερων σκοπευτών μέσα στην πόλη.

Όντως, αυτό το ΙΕΚ πάει την εκπαίδευση του σεκιουριτά ένα βήμα πιο μακριά, δίνοντάς του ένα σνάηπερ και “εξοικειώνοντάς τον στην δράση των Ελεύθερων Σκοπευτών (ΕΣ) και κατά των ΕΣ σε αστικό περιβάλλον“.

 

Στο -βγαλμένο από τις ονειρώξεις του Κλίντ Ίστγουντ- σεμινάριο διανέμεται και σύγγραμμα για την θεωρητική κατάρτηση των σπουδαστών:

Εξώφυλλό-new

 

Δεν γνωρίζουμε αν είναι όλο στην εξεταστέα ύλη, αλλά δεν μπορούμε να ξε-δούμε αυτό:

 

sniper2

 

Όπως διαβάζουμε στο site του σεμιναρίου:

Το σεμινάριο εκπαίδευσης εξοικείωσης στην δράση Ελεύθερων Σκοπευτών (ΕΣ) και κατά των ΕΣ, σε αστικό περιβάλλον (Urban Sniper – Counter Sniper Familiarization Training) είναι μία ταχύρυθμη εκπαίδευση αρχικά στον οπλισμό – υλικά και στις τεχνικές που χρησιμοποιεί ένας ΕΣ, που δρα σε αστικό περιβάλλον και στην συνέχεια εστιάζει στους τρόπους αντιμετώπισης και προστασίας VIPs, από την δράση αυτών.

 

 

Desperate times ask for desperate measures, αλλά όλοι ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο σχολείο για τους σκοπευτές είναι το Counter Strike.

sniper

Best of internet