Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ τύπος τράκαρε με τρακτέρ σε μπλόκο και του έφυγε απ’ το παράθυρο τσάντα με 4 κιλά χόρτο

Προβλήματα στην διακίνηση εμπορευμάτων


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2016

 

Είναι γεγονός ότι οι αγρότες είναι πολύ επίμονοι στις κινητοποιήσεις τους με τα μπλόκα ανα την ελληνική επικράτεια, όμως αυτό απ’ ότι φαίνεται δημιουργεί προβλήματα στην διακίνηση εμπορευμάτων.

 

etoliko

fvto

 

Για παράδειγμα, σήμερα στις 6:30 το πρωί στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσσου Αιτωλικού, κοντά στο Μεσολόγγι, ένας οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε δυο τρακτέρ. Από την σύγκρουση το εμπόρευμα του οδηγού πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, όπως διαβάζουμε στο aixmi-news.gr:

(Πακέτα κάνναβης) βρέθηκαν στο σάκο τον οποίο εντόπισε περαστικός δίπλα από το αυτοκίνητο που τράκαρε με τρακτέρ στο Κεφαλόβρυσο. Ο σάκος βρέθηκε έξω από το ΙΧ στο δρόμο δίπλα στο διαχωριστικό διάζωμα, τον οποίο φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν οι Αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος, αλλά η περιέργεια του νεαρού διερχόμενου.

 

cf323f7560e62f8eb627a45460f03293_XL

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ακολούθησε αργότερα και μιλάει για πάνω από 4 κιλά κάνναβης:

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατί μετά από τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί, στον κόμβο Κεφαλόβρυσου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 9 δέματα με κάνναβη βάρους περισσότερο των 4 κιλών.

 

 

Μερικές φορές απλά δεν σε θέλει.

 

 

Best of internet