Quantcast
THE STREAM

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης σήμερα το πρωί

Το όχημά του βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες


THE NEWSROOM · 18 Φεβρουαρίου 2016

 

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης  ενώ από το δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά δύο γυναίκες οι οποίες επέβαιναν στο όχημα.

954510_images.watchit.gr

 

Το τροχαίο έγινε στις 08:20 σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο κοπέλες που έχουν τραυματιστεί, η μία εκ των οποίων σοβαρά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ.  Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο, το αυτοκίνητο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.  Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο νοσοκομείο συγγενείς του νεκρού για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

 

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία και πέθανε σε ηλικία 27+5 χρονών.

 

 

 

 

Έστω και υποσυνείδητα όλοι έχουμε χτυπήσει ρυθμικά σαγιονάρα στο πάτωμα με αυτό το τραγούδι.

Best of internet