Quantcast
THE STREAM

Επαγγελματίας Χριστιανός λέει ότι οι πρόσφυγες πληρώνονται για να κάνουν τους πνιγμένους

2500 πνιγμένοι πρόσφυγες διαφωνούν με τον Μητροπολίτη Ναθαναήλ


President Creed · 17 Φεβρουαρίου 2016

Ακούγοντας κανείς την συνέντευξη που έδωσε ο Μητροπολίτης της Κω και Νισύρου  στον Alpha 98,4 συμπεραίνει ότι ζούμε σε μια μεγάλη πλάνη και στην πραγματικότητα δεν πνίγονται πρόσφυγες αλλά τους πληρώνουν κανάλια για να κάνουν για λίγο τους πνιγμένους.

 

thumb_640

 

Ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ είπε ότι η εικόνα που παρουσιάζεται στα Μέσα για την Κω είναι εντελώς ψεύτικη και ότι ξένα κανάλια έδιναν εικοσάευρα στους πρόσφυγες για να παριστάνουν πνιγμένα πτώματα.

Ανέφερε πως οι κάτοικοι της Κω είναι οι μόνοι που βοηθούν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες και έκανε λόγο για οργανωμένη παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας που κρύβει σκοπιμότητες. Συγκεκριμένα δήλωσε:

 «μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους και να τους τραβήξουν με τις κάμερες για τα δελτία τους».

 

Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, μόνο τον Ιανουάριο του 2016 έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μεσόγειο περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι τους πρώτους οκτώ μήνες του 2015.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες 28 ημέρες του 2016 έχασαν τη ζωή τους στο Αιγαίο 218 άνθρωποι. Ενώ μέσα στο 2015 πέθαναν 2000 άνθρωποι στην Μεσόγειο προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. Οπότε αν παίρναμε στα σοβαρά την θεωρία του Μητροπολίτη Ναθαναήλ μιλάμε για πάρα πολλά 20άευρα για να βγει η είδηση.

Best of internet