Quantcast
THE STREAM

Με καθιστική διαμαρτυρία προσπαθούν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ τον Μπογδάνο ποδοσφαιρίστριες στη Ζάκυνθο (VIDEO)

Η Ζάκυνθος δεν γουστάρει καθόλου Μπογδάνο


President Creed · 16 Φεβρουαρίου 2016

 

Το ξέρουμε φυσικά ότι ο Μπογδάνος λατρεύει να γίνεται και-καλά-edgy ξερόλας και ότι στο μυαλό του χρίζεται ως διαφωτιστής του ελληνικού λαού. Σε αυτό το πνεύμα πριν από μια εβδομάδα ασχολήθηκε με τον Διονύσιο Σολωμό μιας και ήταν η επέτειος γέννησης του Ζακυνθινού ποιητή.

 

 

Στις δηλώσεις του για τον Διονύσιο Σολωμό ανέφερε:

Σόρι που θα σας το πουμε, αλλά ο Σολωμός ήταν Εβραίος, ήταν Μασόνος, ομοφυλόφιλος και αλκοολικός.

 

 

Μετά τις δηλώσεις του Μπογδάνου για τον Σολωμό προκλήθηκαν αντιδράσεις αρχικά από τον Δήμαρχο Ζακύνθου, ο οποίος σε ακανοίνωση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν γουστάρουν τον Μπογδάνο στο νησί τους και να μην ξαναπατήσει:

Ο κ. Μπογδάνος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη Ζάκυνθο. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοιες εμετικές συμπεριφορές

 

 

Οι δηλώσεις φυσικά αναστάτωσαν όλη τη Ζάκυνθο, ένα νησί που βασίζει την τοπική του οικονομία στην εξαγωγή σολωμού. Μάλιστα στον αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έγινε καθιστική διαμαρτυρία για τις μαλακίες βαρυσήμαντες δηλώσεις του Μπογδάνου.

 

 

 

 

Η αρχή έγινε από τη Ζάκυνθο. Ας ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι δήμοι και τέλος πάντων σε όποιον αρέσει ο Μπογδάνος, να τον πάρει σπίτι του.

Best of internet