Σεκιουριτάς του ΗΣΑΠ τραμπουκίζει επιβάτη αφρικανικής καταγωγής – παίρνει αυτό που του αξίζει [VIDEO]

stream

Σεκιουριτάς του ΗΣΑΠ τραμπουκίζει επιβάτη αφρικανικής καταγωγής – παίρνει αυτό που του αξίζει [VIDEO]

Έχει όνομα ο συγκεκριμένος υπάλληλος; Θα θέλαμε να το γνωρίζουμε


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2016

Δεν είναι πρωτοφανές οι σεκιουριτάδες του μετρό να κάνουν κατάχρηση εξουσίας, διότι για να διοριστείς σε παρόμοια θέση μάλλον περνάς εξετάσεις μικροφαλλίας (με μεγάλη επιτυχία).

Στο απίθανο παραπάνω βίντεο ένας υπάλληλος του ΗΣΑΠ εξαντλεί τα όρια της σκατοψυχιάς τραμπουκίζοντας επιβάτη αφρικανικής καταγωγής επιμένοντας ότι η τσάντα του πρέπει να μεταφερθεί στο τελευταίο βαγόνι διότι εμποδίζει.

Η τσάντα για την οποία γίνεται λόγος είναι μια μεσαίου μεγέθους τσάντα ταξιδίου με ρόδες (ο κανονισμός μιλάει αποκλειστικά για ποδήλατα) και το βαγόνι είναι άδειο (γιατί κανένας μαλάκας δεν κάνει κάτι όταν δεν πιστεύει ότι τον παίρνει).

Για κακή του τύχη η σκηνή καταγράφεται από επιβάτιδα που δίνει αυτό που αξίζει στον σεκιουριτά (και μπράβο της) ενώ ο ευγενέστατος επιβάτης με την τσάντα εξηγεί ήρεμος την απίστευτη ηλιθιότητα που μας δέρνει σαν ανθρωπότητα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο λογαριασμό της katrin mast στο youtube.

Security στον σταθμο ηλεκτρικου της Κηφισιας καταχραζεται την θεση του και προσπαθει να μεταφερει στο τελευταιο βαγονι αντρα απο την Αφρικη με την δικαιολογια οτι η τσαντα του εμποδιζει λογο μεγεθους.

Έχει όνομα ο συγκεκριμένος υπαλληλος;

sekiouritas2

Update:

Το uglytruth.gr έκανε ένα κόπο και εντόπισε το ΦΕΚ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Τι προβλέπει ο νόμος

Όπως ορίζει ο νόμος (βρήκαμε και το ΦΕΚ, Αρ. Φύλλου 1181 19 Ιουνίου 2015 Τεύχος 2ο)

  • Οι αποσκευές και τα λοιπά μεταφερόμενα αντικείμενα πρέπει να τοποθετούνται στους ελεύθερους χώρους των οχημάτων/ συρμών (check),
  • Εκτός των διαδρόμων (check)
  • Εκτός των σημείων εισόδου − εξόδου των επιβατών (check) και
  • Εκτός των σημείων επικύρωσης των εισιτηρίων ούτως ώστε να μη διακυβεύεται η ασφαλής μετακίνηση των υπόλοιπων επιβατών (check).
  • Οι κάτοχοι των αποσκευών οφείλουν να βρίσκονται πλησίον αυτών και να μεριμνούν για τη μη πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών (check)

Best of internet