Quantcast
THE STREAM

Βρετανός που πήγε με το ISIS ξενέρωσε γιατί είχε χάλια φαΐ και έκανε πιο πολύ κρύο από την Αγγλία

Δεν άντεξε άλλο καθάρισμα τζιχαντιστικών τουαλετών


LUBEN CREW · 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μοχάμεντ Ουντίν, 29χρονος Βρετανός σεκιουριτάς από το Essex με έγγυο γυναίκα, που αυτοαποκαλείται Supaman την έκανε από την Αγγλία για να πάει στην Συρία να πολεμήσει με το ISIS.

310E18BC00000578-0-image-m-3_1455119436663

Στις 4 Νοεμβρίου έφτασε χαλαρός στην Συρία, άλλα τελικά η φάση εκεί πέρα δεν ήταν αυτό που περίμενε.”Δε μου άρεσε το κρύο νερό, το φαΐ που ήταν χάλια και όλη μέρα δεν έκανα τίποτα”,  όπως δήλωσε. Όταν απελπίστηκε τελείως από το γόπινγκ και το καθάρισμα τζιχαντιστικών τουαλετών, αποφάσισε να γυρίσει πίσω μέσω Τουρκίας (από την οποία είχε μπει στην Συρία) όπου και τον συνέλαβαν και τον έστειλαν πίσω στην Αγγλία για να καταδικαστεί σε 7 χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

3102639100000578-0-image-a-4_1455119497655

Σε τι διαφέρει αυτή η ιστορία από άπειρες τέτοιες επίδοξων τζιχαντιστών που απογοητεύτηκαν; Στους εκπληκτικούς διαλόγους που είχε ο Supaman με τους φίλους στο κινητό, που βρέθηκαν στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας:

“I wanna get out of here now. I’ve had enuff. Lol, this isn’t the jihad or system we thought we’d like to see.”

Ναι πρόκειται για διασταύρωση τζιχαντιστή με αγγλοκάγκουρα:

”I’ve been here 20 days doing absolutely jack [nothing].”

Reality check:

‘Keep your thermals close buy too. Trust me, u will be thankful. I suggest u prepare urself by using cold water for everything too and be ready for stinky shared toilets, not clean lol [laughs out loud].

‘U need to get used to the cold water and no electricity. Everyday use cold water, u will probably get your first shower when u get to your mudhafa [annex]. The house u stay in before the muaskar [training camp]. It’s tough bro lol, A LOT of patience is required.

Bασικά είναι το Four Lions στην πραγματική ζωή:

Bro

(Πηγή)

 

Best of internet