Quantcast
THE STREAM

Τύπος ντυμένος παπάς λήστεψε τράπεζα στην Εύβοια και εξαφανίστηκε με παπάκι

Εδώ παπάς εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;


LUBEN CREW · 5 Φεβρουαρίου 2016

 

Μετά τα πολλά κρούσματα τύπων που κυκλοφορούσαν ως παπάδες και έκαναν επενδυτικές μπίζνες αλλά βαθιά μέσα τους ήταν τραπεζικά λαμόγια(βλ. Βατοπέδι), ήρθε η σειρά των ληστών να ντυθούν παπάδες.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Miami της Ευβοίας, την Ερέτρια, όταν το μεσημέρι της Τετάρτηςένας τύπος ντυμένος παπάς μπήκε κύριος μέσα στην Εθνική Τράπεζα κατά 14:30, λίγο πριν κλείσει δηλαδή το μαγαζάκι, και μόλις έφτασε στον γκισέ, έβγαλε το όπλο του και απείλησε την τραπεζική υπάλληλο για να δώσει ότι προαιρείται για το φιλόπτωχο να του δώσει ό,τι έχει το ταμείο.

Ο ληστής πήρε κάτι παραπάνω από 4.000 ευρώ, βγήκε από την τράπεζα, καβάλησε ένα παπάκι 125 κυβικών και ντυμένος παπάς χάθηκε στον ορίζοντα της Εύβοιας, όπως ο λουκι λουκ χάνεται με το άλογο στην αμερικάνικη έρημο. Η Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

 

Είναι τουλάχιστον προφανές ότι οι νέες γενιές ληστών έχουν γαλουχηθεί μέσα από τα σκετσάκια των ΑΜΑΝ, οπότε περιμένουμε ληστεία στη ΔΕΗ από τύπο ντυμένο Κακομοίρογλου και ληστεία σε γκαλερί από τύπο ντυμένο Μαέβιους Παχατουρίδη.

memetrapeza

Best of internet