Quantcast
THE STREAM

Γερμανικό καρναβάλι για πάντα: Ο Τσίπρας είναι ο βασιλιάς καρνάβαλος του Μάιντς (PHOTO)

1/10 απόδοση ότι οι Πατρινοί θα έχουνε την Μέρκελ


President Creed · 3 Φεβρουαρίου 2016

Πλησιάζουν οι απόκριες και όλοι οι νοσηροί τύποι που γουστάρουν τα καρναβάλια βρίσκονται σε εκστατική φάση.

Η πόλη Μάιντς, που είναι για την Γερμανία ότι και η Πάτρα για την Ελλάδα, ετοιμάζει ένα καρναβάλι το οποίο θα παρακολουθούν πάνω από 500.000 άτομα και θα παρελάσουν πολλά άρματα. Δύο από αυτά θα συμπεριλαμβάνουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Αν σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Τράγκας είχε γεννηθεί Γερμανός τότε σίγουρα θα δούλευε στην ομάδα που εμπνέεται τo κόνσεπτ στα καρναβαλικά άρματα του Μάιντς.

 

upl56b0ccaba1643

Ο Αλέξης Τσίπρας με μαριονέττες στα χέρια του τον Γιούνκερ και τον Ντράγκι

 

“Ελληνική Ντραγκικωμωδία, συμμετοχή με 86 εκατομμύρια ευρώ μόνο”.

upl56b0cd15a9515

Τα εισιτήρια τα κόβει ένας τύπος που μάλλον είναι αναφορά στον ομογενή τραγουδιστή Costas Cordalis, διάσημη κάλτ φιγούρα στην Γερμανία:

kordalis_pic

 
Σε άλλο άρμα ο Τσίπρας με χτώνα, σαγιονάρες κολυμβητηρίου και τρίχα κάγκελο κάθεται σε χρυσό θρόνο ενώ μπροστά του η Άνγεκλα Μέρκελ κάνει αυτό-που-κάνει-πάντα-με-τα-χέρια-της-όταν-φωτογραφίζεται.

upl56b0cb9eefd62

 

 

Η Άνγκελα Μέρκελ κάθεται μελαγχολικά πάνω σε έναν κίονα Ιονικού ρυθμού την ίδια στιγμή που από την σημαία της ΕΕ έχουν leakάρει στο πάτωμα όλα τα αστέρια εκτός από το Γερμανικό.

upl56b0cd0670870

 

Ο Βλαδίμηρος, σαν αρχιερέας του πασιφισμού και στη συνέχεια σαν κομάντο με εισερχόμενες και εξερχόμενες βόμβες και μια αρμαθιά πυρομαχικά, πιθανώς έτοιμος να ανακαταλάβει την αγιασοφιά και να την παραδόσει στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία.

upl56b0cd221e7be

 

Και λίγο Ταγίπ Ερντογάν αραχτό σε θρόνο με την ευρώπη πεσμένη στα γόνατα να του μυρίζει τα πόδια (οκ, να του τα φιλάει).

upl56b0ccd7de396

 

 

 

Πάντως μετά το περσινό καρναβάλι της Πάτρας, το ομοίωμα της Άνγκελα Μέρκελ κατέληξε κάπως έτσι.

1226720

Best of internet