Quantcast
THE STREAM

Κιμ Σώσε μας: Η Βόρεια Κορέα ανακάλυψε το αλκοολούχο ποτό που δεν προκαλεί hangover

Πιές το ποτό του Κιμ και ξύπνα το επόμενο πρωί κομπλέ


President Creed · 19 Ιανουαρίου 2016

 

Μετά την επιτυχημένη δοκιμή της βόμβας υδρογόνου, η Βόρεια Κορέα συνεχίζει την πολύτιμη προσφορά της στην ανθρωπότητα, ανακαλύπτοντας ένα καινούριο αλκοολούχο ποτό το οποίο δεν προκαλεί hangover την επόμενη ημέρα της κραιπάλης.

 

Kim_Jong-Un_bottle_3552965b

 

Όπως διαβάζουμε στον telegraph.co.uk, το αλκοολούχο ποτό κατασκευάζεται από ρίζες τζινσενγκ ενώ η ζάχαρη έχει αντικατασταθεί  με καμμένο ρύζι. 

 

ginseng 1-1000x1000

Αυτός ο τύπος που έχει ξαπλώσει πάνω στα πράσινα φύλλα, είναι μια ρίζα τζινσένγκ. Οι Βορειοκορεάτες επιστήμονες υποστηρίζουν ότι γιατρεύει το hangover, τον Εbola και το AIDS.

 

Είναι λίγο δύσκολο να εξακριβώσει κανείς εαν κάποια από όλες αυτές τις εξωφρενικές ειδήσεις που κυκλοφορούν για την Βόρεια Κορέα ισχύει, ή εάν την έχει επινοήσει κάποιος Νοτιοκορεάτης από τη βαρεμάρα του. Ωστόσο σύμφωνα με τον Telegraph, η Pyonyang Times η οποία ελέγχεται από το Βορειοκορεάτικο Κράτος, γράφει ότι το καινούριο ποτό του Κιμ αποτελεί “επιστημονική και τεχνολογική εθνική επιτυχία” αφού το νέο ποτό “είναι ήπιο και δεν προκαλεί χανγκόβερ“. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, “το ποτό το εφτιαξε το εργοστάσιο Taedonggang Foodstuff, το οποίο είχε αφιερώσει χρόνια ώστε να καταλήξει στην δημιουργία του ιδανικού αλκοολούχου ποτού“.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βορειοκορεάτες σώζουν τον κόσμο με το τζινσένγκ, μιας και στο παρελθόν έχουν ισχυριστεί ότι με το τζινγκσενγκ μπορούν να γιατρέψουν τους ιούς AIDS, EBOLA, SARS και MERS.

 

Tα νέα αυτά φυσικά είναι υπέροχα, αφού αν είσαι Βορειοκορεάτης μπορείς να πιείς το βράδυ τα κέρατά σου μέχρι να σε κουβαλάνε σηκωτό στο κρεβάτι σου και το επόμενο πρωί να ξυπνήσεις κύριος:

giphy

 

Best of internet