Quantcast
THE STREAM

Τοο good to be true: O Bill Murray τελικά δεν ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Χάθηκε ο μοναδικός λόγος για να ψηφίσει κανείς στις αμερικάνικες εκλογές


Τσαγκ · 19 Ιανουαρίου 2016

 

Εν όψει των αμερικάνικων προεδρικών εκλογών  του 2016 έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για εξωφρενικές προεδρικές υποψηφιότητες όπως αυτή του Kanye West και του Donald Trump. Σήμερα κυκλοφόρισε στο ίντερνετ η φήμη ότι ο  65 χρόνος ηθοποιός – μύθος Bill Murray ανακοίνωσετην υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

bill-murray-sdcc-2015-gi

Δυστυχώς όμως η είδηση ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή, μιας και στο reddit αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα. Η είδηση της ανακοίνωσης φαίνεται να αποδίδεται στο site cbs, στο οποίο όμως δεν συμπεριλαμβάνεται πουθενά η δημοσίευση σχετικά με την υποψηφιότητα του Bill Murray.

Για την ιστορία όμως, στην απ’ ότι φάνηκε ψεύτικη είδηση, αποδίδονται στον Bill Murray τα εξής λόγια:

 

Σκεφτόμουν να το κάνω καιρό και τώρα φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ” δήλωσε ο Murray. “Δε γουστάρω τους περισσότερους από τους υποψηφίους, ο Bernie Sanders φαίνεται κούλ τύπος, άλλα όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδια κατά την άποψη μου. Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και νιώθω περήφανος να λέω ότι η παλιά καλή Αμερική είναι το σπίτι μου.

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι σε αυτή την χώρα άλλα υπάρχει επίσης πολύ σύγχυση και μίσος . Οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν τι παίζει με αυτούς τους wannabe – Hitler όπως ο Tramp και ο Ted Cruz, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Είναι στενάχωρο να έχουν κόσμο μαζί τους που δεν μπορούν να δουν τι πραγματικά πρεσβεύουν . Οι Αμερικάνοι αξίζουν κάτι καλύτερο.

Αν δεν βγω μπροστά και προσπαθήσω να αλλάξω κάτι δε θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Αν μπορούσα να κοιμηθώ και καθόλου -εντάξει δεν πάσχω και από αϋπνία- άλλα θα με κράταγε ξύπνιο αυτή η σκέψη σίγουρα. Δεν είμαι κανένας ήρωας, άπλα θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω αυτό με το να γίνω πρόεδρος.

Οπότε το δηλώνω επίσημα, εγώ ο Bill Murray κατεβαίνω υποψήφιος για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το 2016 “

 

 

 

 

 

 

Bill ξανασκέψου το, η Αμερική σε χρειάζεται

bill

 

 

 

Best of internet