Quantcast
THE STREAM

Η Stoya κατηγορεί τον James Deen για βιασμό και ταράζει την πορνοβιομηχανία

Με αφορμή τη Stoya βγαίνουν στη φόρα και άλλες παρόμοιες υποθέσεις


LUBEN CREW · 30 Νοεμβρίου 2015

Αίσθηση προκαλούν τα tweets της διάσημης πορνοστάρ Stoya με τα οποία κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της James Deen(όχι τον James Dean) για βιασμό.

stoya-deen-1

Η Stoya και ο James Deen την περίοδο που βρίσκονταν σε σχέση

Ο James Deen είναι ένας – εξ ίσου διάσημος- πορνοστάρ o οποίος μάλιστα έχει χαρακτηριστεί αρκετές φορές φεμινιστής, με τον οποίο είχε σχέση η Stoya γύρω στο 2013.

H Stoya και ο James Deen είναι δύο από τους πλέον αναγνωρίσιμους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών για πολλούς λόγους. Ο James Deen έχει παίξει στην ταινία The Canyon μαζί με την Lindsay Lohan και η Stoya συνεργάζεται ως αρθρογράφος με site όπως το The Verge και το VICE, ενώ σκηνοθετεί η ίδια πολλές από τις ταινίες στις οποίες παίζει. Η υπόθεση του βιασμού της Stoya από τον Deen αναμένεται να δημιουργήσει ένα διάλογο για τις συνθήκες και τα όρια που υπάρχουν στο χώρο της πορνοβιομηχανίας.

Εντωμεταξύ η Tori Lux, πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών, υποστηρίζει και αυτή οτι έπεσε θύμα βιασμού απ’ τον James Deen, οπότε είναι πιθανό να δούν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις το φως της δημοσιότητας.

Μετά τα tweets της Stoya πολλές ηθοποιοί ερωτικών ταινιών έδειξαν την συμπαράστασή τους σχετικά με το γεγονός, όπως και άλλες δύο πρώην του James Deen, η Johanna Angel και η Christie Mack.

 

Μάλιστα η Christie Mack έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον νύν σύντροφό της, παλαιστή MMA ονόματι War Machine, υπόθεση η οποία δικάστηκε αθωοτικά για τον War Machine την προηγούμενη εβδομάδα:

warmachine

Ο War Machine εν ολίγοις δήλωσε για την Christie Mack στο δικαστήριο οτι φαινόταν από τις ταινίες της οτι της αρέσει το σκληρό σεξ που βγαίνει έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια και οτι οι ταινίες της από μόνες τους αποτελούν απόδειξη συγκατάθεσης ώστε ο ίδιος ο War Machine να χειροδικήσει σε βαθμό δολοφονίας εναντίον της Mack.

 

Μετά τα tweets της Stoya και το #supportstoya που έγινε trending topic στο twitter, ο James Deen αναγκάστηκε να απαντήσει και είπε λίγο πολύ τα generic πράγματα που περιμέναμε να πει.

 

 

 

 

Best of internet