Quantcast
THE STREAM

Είδαμε αυτό το Κυπριακό ριαλιτι ώστε να μη χρεαστεί να το δείτε εσείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Never go full Cyprus


President Creed · 30 Νοεμβρίου 2015

Αφού η οικονομική κρίση χτύπησε στην Ελλάδα, τα τηλεοπτικά κανάλια περιόρισαν τις παραγωγές talent show και έτσι προέκυψε ένας μεγάλος αριθμός Κύπριων που δεν είχαν πλέον μέσο να δείξουν το ταλέντο τους στον κόσμο. Αυτό το γεγονός είχε φέρει σε απόγνωση τον Κυπριακό λαό και οι δρόμοι της Λευκωσίας είχαν γεμίσει με εξοργισμένο κόσμο πο φώναζε “τα ριάλιτι ριαλιτι τζιαι πούντα;”.

Μετά από πιέσεις, στο δουκάτο της Κύπρου υπάρχουν πλέον πολλές αξιόλογες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το #MrCyprus:

Ψάχνουμε τον τέλειο κύπριο άνδρα και θα τον βρούμε στα ανδρικά καλλιστεία του ΣΙΓΜΑ Mr. Cyprus 2015 με παρουσιάστρια την Έβελυν Καζαντζόγλου και κριτές τους Γιάννη Σπαλιάρα, Βίκυ Κουλιανού, Γιώργο Κασαπίδη και Ρίτα Αττάλα.

 

Δείτε στο βίντεο παρακάτω πως πηγαίνει έως τώρα το “ψάξιμο για τον τέλειο Κύπριο άντρα”. Παρατηρήστε οτι όσο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο Κριστιάν Γεωργίου εκτελούν το call me maybe, η κριτική επιτροπή βαράει ρυθμικά παλαμάκια, μάλλον για να μπορέσουν να κρατήσουν ένα ρυθμό και να μη ρετάρει εντελώς ο εγκέφαλός τους.

 

Διαβάζουμε στο site της εκπομπής οτι ο τέλειος Κύπριος θα κερδίσει μιαν μοτοσυκλέτταν:

Ο μεγάλος νικητής του #MrCyprus θα εκπροσωπήσει τη Κύπρο τον Μάρτιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International στη Κορέα και θα κερδίσει μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μαζί με το κράνος του (γιατί οδηγάμε πάντα με ασφάλεια!).  Άλλοι 2 φιναλίστ θα κερδίσουν την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό Mr Handsome που θα γίνει τον Μάρτιο στην Ελλάδα καθώς και συμβόλαιο με γνωστό model agency στην Αθήνα.

 

 

 

Εμείς θα τους λέγαμε μπράβο τους και να το ξανακάνουν

Best of internet