Quantcast
THE STREAM

Ο David και η Christina είναι η πιο κουλ παρανοική αίρεση αυτού του μήνα

Επιχειρηματικότητα παρά την κρίση


President Creed · 19 Νοεμβρίου 2015

Αν η φάση με τον ελληνορθόδοξο χριστιανισμό είναι πολύ μέηνστριμ για τα γούστα σας και θέλετε να ψαχτείτε με κάποια αίρεση που “είναι πολύ ψαγμένη, μάλλον δεν θα την ξέρεις”, τότε σας έχουμε βρει το πιο παρανοϊκό cult που παίζει εκειέξω.

Ο Δαυίδ και η Χριστίνα έχουν φτιάξει μια όμορφη κατάσταση όπου βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με το Θεό όλη την ώρα και ο Θεός τους λέει διάφορα πράγματα και αυτά τα πράγματα ο Δαυίδ και η Χριστίνα τα μεταφέρουν στο ποίμνιό τους.

Φοράνε πάντα λευκά ρούχα, επειδή τέτοια φοράει και ο Morgan Freeman κάθε φορά που εμφανίζεται στο σινεμά, δηλαδή κάθε φορά που κάνει τον Θεό. Ο Δαυίδ και η Χριστίνα φαίνονται πιο πορωμένοι και από τύπισσα που έχει μπλέξει σε πωλήσεις-πυραμίδα και σπρώχνει κρέμες σε αδύναμους χαρακτήρες.

 

 

Σε κάποια φάση ο Θεός γκάστρωσε τη Χριστίνα, το οποίο ήταν άβολο, αλλά τελικά η Χριστίνα το αποδέχτηκε και αποφάσισε να γεννήσει το νέο μεσσία.

Screen Shot 2015-11-19 at 5.06.11 PM

 

Screen Shot 2015-11-19 at 5.15.22 PM

Για  να φτάσει όμως σε τέτοιο σημείο η Χριστίνα, έπρεπε να γνωρίσει πρώτα τον Δαυίδ. Ο οποίος Δαυίδ όπως διαβάζουμε στο site της υπέροχης αυτής αίρεσης, ονομαζόταν Άρης πριν γίνει MAΝΑΤΖΕΡ του ΘΕΟΥ.

Screen Shot 2015-11-19 at 5k

 

david

Ο Άρης που έγινε Δαυίδ. Όταν κάποιος σου ρίξει μια καρατέγκα, μη γυρίσεις και το άλλο μάγουλο. Γύρνα του το χέρι.

 

Επίσης, ένας Θεός ξέρει πως κατάφερε να περάσει στο Μαθηματικό:

Η πρώτη μου σημαντική στιγμή μαζί Του, ήταν στην εφηβεία μου όταν με άκουσε και μου έκανε ως Δώρο να συμβεί ένα γεγονός για να μπορέσω να περάσω στο Πανεπιστήμιο και να σπουδάσω Μαθηματικά. Ήταν τόσο συγκλονιστικό το βίωμα της Βοήθειας που μου έδωσε που αρνήθηκα να το τιμήσω – όπως και τότε που ήμουν δίπλα Του.

Βέβαια ο Δαυίδ πέρασε στο Μαθηματικό Πάτρας, που σημαίνει οτι στα φοιτητικά του χρόνια απομακρύνθηκε πολύ απ’ τον Θεό (γεγονός που βγάζει νόημα αν ρίξτε μια ματιά στα τοπικά νεα της Πάτρας.)

Σπουδάζοντας στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας  – ένα στάδιο απαραίτητο για να μπορέσω να δομήσω έναν διαυγή και δυνατό Νου με μαθηματική δομή και σκέψη – εμφανίστηκε για δεύτερη φορά μπροστά μου δίνοντας μου ένα Δώρο που του είχα ζητήσει το βράδυ στην Προσευχή μου.
Για δεύτερη φορά αρνήθηκα να τιμήσω το βίωμα και προτίμησα να ζήσω στην Ψευδαίσθηση της Ύλης που γνώριζα. Επέλεξα να απομακρυνθώ από κοντά Του κυνηγώντας όνειρα και προσδοκίες του Νου μου χρησιμοποιώντας τη Σοφία και την Δύναμη, παραλείποντας όμως την Αγάπη….

 

Αν όλα αυτά σας έπεισαν μπορείτε να πάτε σε κάποιο σεμινάριο που διοργανώνει η Χριστίνα και ο Δαυίδ με μόνο 10 ευρώ (τιμή ΣΟΚ) και να μπείτε σε ενδοεπικοινωνία με τον Θεό. Ή αν δεν θέλετε να τραβιέστε σε συνεδριακές αίθουσες μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή για το live streaming των διαλέξεων και να κάνετε buffer τη θεία χάρη.

 

 

 

 

ΑΜΗΝ

amen

Best of internet