Quantcast
THE STREAM

ΣΟΚ: Κατηγορούν το Play Station 4 οτι χρησιμοποιείται ως εργαλείο επικοινωνίας των Τζιχαντιστών

Κάτω τα ξερά σας από το Play Station


President Creed · 16 Νοεμβρίου 2015

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι μαφιοζοεγκληματίες χρησιμοποιούν τα νέα εργαλεία επικοινωνίας για να οργανώνουν τη δράση τους χωρίς να εντοπίζονται από την αστυνομία και τις διωκτικές αρχές.

Οι τρομοκράτες του ISIS όμως το πήγαν ένα βήμα παραπέρα αφού εικάζεται οτι οι Τζιχαντιστές χρησιμοποιούν το Play Station 4 για να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συνεννοούνται.

 

Διαβάζουμε στο thetoc:

Ο υπουργός Εσωτερικών του Bελγίου Jan Jambon αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης ότι τα μέλη του ISIS αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν υπολογιστές και smartphones για να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά επιλέγουν τις κονσόλες παιχνιδιών, και ειδικά το PlayStation 4.

Και πράγματι, γνωρίζοντας τη δυνατότητα που διαθέτουν οι τρομοκράτες της νέας γενιάς να κρυπτογραφούν μηνύματα, γίνεται δραματικά περίπλοκο να διαχωριστούν τα μηνύματα που μιλούν για δολοφονίες, όπλα και πραγματικές εκρήξεις, με αυτά που μπορεί να ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι παίκτες του Call of Duty.

 

To FBI είχε ζητήσει στο παρελθόν από τη Microsoft και την Sony να ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών των κονσολών και με τις νέες εξελίξεις οι δύο εταιρίες ίσως να αναγκαστούν να υποκύψουν. Εντωμεταξύ οι Anonymous κύρηξαν πόλεμο στον ISIS. Έτσι και ρίξουν το Playstation Network θα μας βρουν μπροστά τους.

 

 

 

 

Ψυχραιμία. Μην πολεμήστε το Play Station. Πολεμήστε με το Play Station.

memekaramanlis

Best of internet