Quantcast
THE STREAM

Όταν μέχρι και ο BD Foxmoor των Active Member πιάνει πάτο με τις δηλώσεις του για τους πρόσφυγες

Δεν έχει πάρει μόνο ο Κλιντ τον κατήφορο απ’ότι φαίνεται


felix · 4 Νοεμβρίου 2015

Εντάξει, έχουμε 2015, έχει παρέλθει εδώ και αιώνες η ακμή του, δε νοιάζεται κανένας κτλ. Όταν όμως βλέπεις τέτοιες δηλώσεις η αλήθεια είναι πως σε πιάνει κατάθλιψη.

DSC_0295-960x642

Αυτές είναι οι δηλώσεις του BD Foxmoor που εδώ και κάμποσα χρόνια πρακτικά ΕΙΝΑΙ οι Αctive Member, στη συνέντευξή το στο περιοδικό Popaganda:

Νομίζω ότι γενικά έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Και έτσι κάνουμε πάσα σε ότι σκοταδιστικό να συνεχίσει να υπάρχει. Δες τι γίνεται με τους ανθρώπους που έρχονται να ζήσουν στην χώρα μας και πώς η στάση μας απέναντι σε αυτό μπορεί και να δίνει πάτημα στους φασίστες.

Η lowbap εκδοχή του Σταύρου Θεοδωράκη;

Εγώ προσωπικά το πρώτο πράγμα που συζητάω με ανθρώπους που έχουν φύγει απ’ την χώρα τους είναι γιατί έφυγες; Ένα γιατί; Δεν είχατε τίποτα ωραίο εκεί; Κάτι να σε κρατήσει; Εγώ υποχρεωτικά μεγάλωσα εδώ στην Ελλάδα και από ένα σημείο είχα ποτίσει τόσο πολύ με τα όμορφα αυτού εδώ του τόπου που δεν είχα πια επιλογή να φύγω. Εσύ; Γιατί άφησες μάνα, πατέρα, αδερφό; Κυνηγημένος είσαι αδερφέ μου;

Σιγά μη σου δώσουν και interview ρε φίλε που έφυγαν από αυτά

Άμα ο άλλος μου βάζει ως πρόσχημα τα λεφτά δεν το κατανοώ και πάρα πολύ. Το Φυσάει Κόντρα δεν το έγραψα για αυτόν που θέλει να πάει να πλουτίσει.

ploio-metanastes1429781203

Ούτε για εκείνους που στις χώρες τους δέκα δέκα βιάζουν τα κοριτσάκια και τα αφήνουν στα χαντάκια νεκρά. Μην το γαμήσουμε αυτό το θέμα. Βλέπω ώρες ώρες πράγματα τρομακτικά και εκεί πάνω πατάνε μετά οι φασίστες, εκεί πάνω πατάει όλη η ασχήμια.

Το έπιασες μεγάλε

syr10

Πάνω στην μαλακία μας. Αφού όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί, πώς θα γίνει να είναι όλοι οι μετανάστες καλοί. Και πώς γίνεται να είναι όλοι οι φασίστες κακοί, πες μου εμένα. Για μένα ο φασισμός είναι αισθητική.

Κλασσική περίπτωση αισθητικού προβλήματος

photo2

 

Για τον άνθρωπο που κάποτε έγραφε τέτοια πράγματα, μία είναι η λέξη κυρίες και κύριοι:

Κατάντια.

 

Best of internet