Quantcast
THE STREAM

Δεν είναι Κουλούρι: Ακροδεξιοί δωδεκαθεϊστές τρομοκράτες σχεδίαζαν να ανατινάξουν την Καλαμάτα

To όνομα αυτών Ομάδα Ε – ήρθε η μέρα της ιστορικής δικαίωσης του Λιακόπουλου


THE NEWSROOM · 26 Οκτωβρίου 2015

Μαλάκες θα τρελαθούμε τελείως: σήμερα το πρωί συνελήφθησα από την Ασφάλεια της Πάτρας και της Καλαμάτας 5 άτομα για τις εκρήξεις που έγιναν την Παρασκευή το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας και το Μυστρά. Πρόκειται για ένα 52χρονο Καλαματιανό και τέσσερις από τη Δράμα, 25 ως 32 χρονών, που δήλωσαν μέλη της ομάδας “Εψιλον – Τάγμα Ελλήνων Μαχητών”. Διώκονται και για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης. Το σύμβολο τους είναι το Δελφικό Έψιλον.

klam-thumb-large

Αυτοί οι παλαβοί βάλανε ερασιτεχνικές βόμβες έξω από ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμάτα και δίπλα σε ένα άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μύστρα, όπου και τα δύο έπαθαν μικρές υλικές ζημιές. Τα δύο χτυπήματα δικαιολογούνται ως επιθέσεις ενάντια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας και στο Βυζάντιο, το οποίο μισούν ως δωδεκαθεϊστές (!)

image (2)

 

Στην κατοχή τους και σε έρευνες σε σπίτια που έγιναν μετά που βρέθηκε και οπλισμός στην κατοχή τους, όπως και επιπλέον αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί που παραδέχτηκαν κατά την ομολογία τους ότι είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν. Σημειώνεται πως έβαλαν και υπογραφή δίπλα στους στόχους τους.

image (1)

Σήμερα γίναμε επισήμως Αμέρικα.

 

 

Best of internet