Quantcast
THE STREAM

O Kαμμένος έβαλε το στρατό να κάνει άσκηση ανακατάληψης εργοστασίου από “ταραχοποιά στοιχεία”

Ωραίες ιδέες έχουν οι Τσίπρας – Καμμένος για το σε τι χρησιμεύει ο στρατός


THE NEWSROOM · 21 Οκτωβρίου 2015

Σύμφωνα με την καταγγελία της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων:

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες φαντάρων στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, μυστική στρατιωτική άσκηση διεξήχθη στο 523ο Τάγμα Πεζικού στην Κοζάνη την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στην οποία συμμετείχαν και στρατιώτες από τη μόνιμη δύναμη του στρατοπέδου, με σενάριο «την ανακατάληψη του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου της ΑΕΒΑΛ (πρώην Βιομηχανία Λιπασμάτων), το οποίο έχουν καταλάβει ταραχοποιοί».

Αυτά ήταν τα λόγια του υποδιοικητή του στρατοπέδου, που επιχείρησε να περιγράψει στους φαντάρους την αποστολή (;) των Ενόπλων Δυνάμεων.

A_Pavlidis_4

Σύμφωνα με την ίδια πηγή επίσης, τέτοιου είδους άσκηση δεν έχει ξαναγίνει και η είδηση δεν έχει διαψευσθεί από το Υπουργείο Άμυνας:

Eπίσημη αντίδραση από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας δεν υπήρξε, αλλά μόνο διαρροές που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την είδηση.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή ιστοσελίδα onalert, «στρατιωτικές πηγές υποστηρίζουν ότι τέτοια σενάρια ασκήσεων είναι συνηθισμένα κι έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση του προσωπικού και τίποτα παραπάνω».

Πέρα από το να παίζουν real life Call Of Duty τα χαϊδεμένα του Καμμένου, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο ανώτερος του δηλαδή ο Τσίπρας, τι δουλειά ακριβώς έχει ο στρατός και ασχολείται με τέτοια πράγματα. Γιατί αλλιώς η φάση βρωμάει έντονα.

 

Best of internet