Quantcast
THE STREAM

Η Χριστίνα Ταχιάου δηλώνει πως την έβγαζε δεν την έβγαζε με 5,5 χιλιάρικα το μήνα

Άπονη η βουλευτική ζωή για την πρώην πολιτευόμενη του Ποταμιού


felix · 7 Οκτωβρίου 2015

Εμείς γενικά εδώ στο Luben αρρωσταίνουμε με Ποτάμι και ποταμίσιους, γιατί όπως και να’χει, σε σύγκριση με τους άλλους φλώρους αυτοί τα λένε χύμα, όπως πχ η Λυμπεράκη:

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

 

Ίσως βέβαια, λένε κάποιοι (όχι εμείς), να είναι υπερβολικά τούβλα για να συγκρατηθούν. Χτες ας πούμε, η Χριστίνα Ταχιάου ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ με τη συζήτηση για τους μισθούς των βουλευτών και αποφάσισε να δημοσιεύσει το εκκαθαριστικό της:

fwtografia-thumb-large

Οι μεγάλες στιγμές ξεκινάνε μετά που πάει να στοιχειοθετήσει το ότι τα 5500 χιλιάρικα είναι λίγα λεφτά, όπως διαβάζουμε εδώ:

«Βρέθηκα, λοιπόν, με δυο σπίτια και διπλούς λογαριασμούς»

Σα στίχος της Καίτης Γαρμπή είναι αυτό, από το τραγούδι “Δύο ΕΝΦΙΑ  πληρώνω”.

Υπήρχαν σαββατοκύριακα που δεν προλάβαινα και να βάλω πλυντήριο και να απλώσω τα ρούχα και να στεγνώσουν και να τα σιδερώσω και να τα τακτοποιήσω και να τα πάρω μαζί μου, οπότε έπρεπε να αγοράσω αρκετά προκειμένου να έχω να ντύνομαι. Πριν γίνω βουλευτής, είχα ρούχα είτε για σπορ είτε για σινεμά και μπαρ, όλα απολύτως ακατάλληλα για βουλευτή, άρα χρειαζόμουν καινούργια γκαρνταρόμπα.

Μαλάκα.

Ως βουλευτής, όμως, πλήρωνα κανονικά, θα ντρεπόμουν να με δουν να δείχνω την κάρτα της ΕΣΗΕΜΘ για να μπω δωρεάν. Για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, επίσης, τα οποία τιμούσα τον πρώτο καιρό, είχα βγάλει κάρτα μηνιαίων διαδρομών των 45 ευρώ, παρόλο που οι βουλευτές μετακινούνται δωρεάν. Σκεφτόμουν το ρεζιλίκι του να μπει ελεγκτής και να πρέπει να δείξω κάρτα βουλευτή.

Άσε δε που ζώντας μονίμως με κάμερες, φωτογράφους και όλες τις Μισίκο Κακουτάνι των social media να καιροφυλακτούν, έπρεπε να είμαι πάντα καλοντυμένη και περιποιημένη.

Τα εννοεί όλα αυτά.

Βρέθηκα να ξοδεύω ασύλληπτα –για τα δικά μου δεδομένα- ποσά για φαγητό, καφέδες κλπ στη Βουλή. Περνώντας ατελείωτες ώρες αναμονής εκεί μέσα, θα φας, θα πιεις, θα ξαναφάς, θα ξαναπιείς, θα κεράσεις και θα κεραστείς.

Ένα συσσίτιο για τη Χριστίνα παιδιά.

Επίσης, στις κοινωνικές μου εξόδους αλλά και στις παρέες μου πλήρωνα σχεδόν πάντα τα τραπέζια. Ακόμη και σε περιπτώσεις που, στην παλαιότερη ζωή μου, θα δεχόμουν κέρασμα, έκανα εγώ το τραπέζι, διότι ήμουν βουλευτής (για το τι σημαίνει αυτό στον περίγυρο, θα κάνω αναφορά σε άλλο άρθρο).

Και το κερασάκι:

Τελευταία φορά πληρώθηκα στις 27 Ιουλίου και δεν ξέρω πότε θα ξαναπληρωθώ από οποιαδήποτε δουλειά, διότι δεν είχα και δεν έχω καμιά έτοιμη δουλειά να με περιμένει.

Καλησπέρα και καλή βραδιά

 

Best of internet