Quantcast
THE STREAM

Η ντροπή των οπαδών είναι τελικά αυτοί του ΑΠΟΕΛ

Δεν υπάρχει χειρότερος συνδυασμός από φασίστες και κύπριοι


felix · 14 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι μια περίοδος που μέχρι και οι γηπεδικοί της Ευρώπης έχουν πάρει θέση υπέρ των προσφύγων. Σε αυτές τις καταστάσεις όμως, κάποιος πρέπει να πάρει το ρόλο του χλαπάτσα. Ποιος θα είναι αυτός; Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Τσεκάρετε:

Η λέξη πρόσφυγας στην εποχή που ζούμε έχει χάσει την σημασία της.

Για εμάς,πρόσφυγες είναι τα παιδιά που τους έχουν σκοτώσει τον πατέρα και την μάνα και τους έχουν γκρεμίσει τα σπίτια οι βόμβες.

Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι μανάδες που τους έχουν σκοτώσει τους γιούς στα χώματα του τόπου τους, κάτω από την σημαία της πατρίδας τους.

Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι γυναίκες που τους έχουν σφάξει τους άνδρες χωρίς να αρνηθούν να πολεμήσουν για τον τόπο τους.

“Πρόσφυγες” για τους νεοευρωπαίους, νεοκουλτουριάδηδες, δήθεν ευαισθητοποιημένους είναι οι ισλαμιστές με τα Αρμάνι και τα iPhone που γεμίζουν την Ευρώπη καλυπτόμενοι πίσω από τα φουστάνια και το κλάμα των ανήλικων. Ας ξυπνήσουν όλοι από τον ύπνο του Δικαίου και ας δουν κατάματα την αλήθεια.

Υπάρχει και το πολύ σημαντικό σημείο στην εισαγωγή:

Σε μια εποχή που η σημασία της λέξης “πρόσφυγας” έχει ξεφύγει από την καθαρή της ετυμολογία “αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα” και έχει πάρει την μορφή της καμουφλαρισμένης εισβολής των ισλαμικων στοιχείων που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν ότι χριστιανικό,ελληνικό και ευρωπαϊκό υπάρχει, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος.

Βάλανε κι αυτό για να μη μπερδευτεί κανένας για το πόσο γίδια είναι:

12002937_507912379386289_478973367169571651_n

H αλήθεια που τσούζει για τα χρυσαυγιτόμπαλα εισαγωγής:

EΙΣΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ.

ΚΥΠΡΙΟΙ.

ΚΥΠΡΙΟΙ.

Best of internet