Quantcast
THE STREAM

“Mη μου μιλάτε, μη με συναναστρέφεστε” – H Σώτη λάλησε τελείως με το ΟΧΙ και δε συγχωρεί πια κανέναν

Το τελευταίο της άρθρο είναι ένα ξεκαρδιστικό παραλήρημα φιλελέ MIΣΟΥΣ


felix · 7 Ιουλίου 2015

Εντάξει η Σώτη είναι γνωστή εδώ και χρόνια για τα ελιτίστικα φιλελέ φρονήματα της: φοράει ψηλές μπότες  για να πατάει όσο το δυνατόν λιγότερο χρειάζεται σε αυτό το σοβιετοβαλκανικό βούρκο που δυστυχώς ζει και κράζει με καθαρό μίσος ότι δεν της θυμίζει Μανχάταν όπως την επέτειο του Πολυτεχνείου, το συνδικαλισμό αλλά και τους γκέι γάμους.

85906-192804

 

Δυστυχώς για τη δύστυχη πολεμίστρια του δυτικού πολιτισμού, το σαρωτικό ΟΧΙ της Κυριακής μας στέλνει (στο μυαλό της τουλάχιστον) μια για πάντα σε μια μοίρα μεταξύ Ιράν και Βόρειας Κορέας. Εκεί η λατρεία δεν άντεξε και κλάταρε τελείως. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εκπληκτικό παραλήρημα στη σεσημασμένη free press που αρθρογραφεί, το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα σαρώσει στα συνέδρια ψυχιατρικής με θέμα “Ενδείξεις υπέρ της χρήσης αντικαταθλιπτικών”. Πως να μην ήταν άλλωστε ένα άρθρο με τίτλο Αφορισμοί. Απολαύστε:

Υπάρχουν πολλά όχι:όχι γλυκό και διστακτικό, όχι με ελαφρό ερωτηματικό, όχι διαπεραστικό (όχιιιιιιιι), όχι κοφτό, όχι σαν το φωνάζεις ψηλά από τις στέγες

Φοβερό ξεκίνημα.

Δεν καταφέραμε τίποτα τρέφοντας την ψευδαίσθηση ότι η ειρηνική συνύπαρξη, ακόμα και η φιλία, είναι εφικτές σε πείσμα των πεποιθήσεών μας.

Σώτη, imagine all the people…

αρνούνται να μας στέλνουν εμβάσματα ενώ εμείς σιγοπίνουμε φραπόγαλα χαλλλλαρά.

*Τρελαμένο βλέμμα καθώς σέρνει το λάμδα στο χαλαρά*

Μιλώντας για τα ταξίδια του κ. Τσίπρα, στη Μόσχα τον συνόδευσε η σύζυγός του. Μια φορά Κνίτης, παντοτινά Κνίτης. Στο τραπέζι της επίσημης δεξίωσης, το πρωθυπουργικό ζεύγος συνέφαγε με στελέχη της ρωσικής μαφίας. Οι Σοπράνος στη Μόσχα.

Αυτό θα ήταν και γαμώ τα επεισόδια Σοπράνος πάντως.

Το κυβερνητικό σχήμα δυσφημεί τις γυναίκες έχοντας αναδείξει σε υπεύθυνες θέσεις τα παράδοξα όντα που έχει αναδείξει. Η politically correct ποσόστωση γυναικών είναι μια οπισθοδρόμηση.

Κανένα νόημα.

Το κανάλι της Βουλής προβάλλει σοβιετικές ταινίες.

10155661_10204149789357265_6490884691845830747_n

 

Compañero Madurο, vamos a ganar. Juntos comeremos alimentos para animales.

Εδώ μεταξύ άλλων απευθύνει χαιρετισμό στον Πρόεδρο της Βενεζουέλα (…). Αν έχετε την απορία, του λέει ότι θα τρώμε μαζί ζωοτροφές. Δε θέλουμε να ξέρουμε τι τρώει γενικά.

Κι επειδή έχουμε ανεχθεί για πολύ καιρό επιβλαβείς ιδεολογίες, φτωχά μυαλά, νηπιώδεις και αποκλίνουσες μορφές συμπεριφοράς, έχει έρθει η στιγμή να πούμε φτάνει. Η παρόρμηση γίνεται απόφαση: σας παρακαλώ να μη μου μιλάτε, να μη μου τηλεφωνείτε, να μη με συναναστρέφεστε – να μιλάτε, να τηλεφωνείτε στους ομοίους σας° αυτούς να συναναστρέφεστε. Έχω γράψει πολλές φορές για την ανάγκη και για το μεγαλείο της ανθρώπινης συγχώρεσης. Αλλά δεν θα σας συγχωρήσω ποτέ.

Το καλύτερο κομμάτι.Διαβάζεται μόνο μονορούφι.

Δεν με ενδιαφέρει αν, με όλα τούτα, γίνομαι ακόμα πιο αντιπαθητική στο σοφό λαό και στις εξουσίες του. Frankly, dear, I don’t give a damn.

Ότι και να λες, βέβαια, εμείς:

a6fb5fd93266097497bde853d0bff066

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΣΩΤΗ <3

 

Best of internet