Quantcast
THE STREAM

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με την εξωκοινοβουλευτική αριστερά συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Η πληροφορία πως τα είπαν στη γιάφκα του Φώτη Κουβέλη ελέγχεται ως ανακριβής


felix · 1 Ιουλίου 2015

Το ακούσαμε κι αυτό μάγκες. Ο Σαμαράς να συναντιέται με πρόεδρο κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

590_dbb531d53f3226597d322ab0feb7f233

Όσοι δεν το πιστεύετε δείτε τι δήλωσε ο δεύτερος:

«Στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία στηριγμένη σ’ ένα συγκερασμό των διαφορών γιατί αλλιώς οι επιπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα επώδυνες για την ελληνική κοινωνία. Πρέπει να αποφευχθεί το αδιέξοδο.

Αυτές τις ημέρες κρίνεται το μέλλον και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Έστω και την ύστατη στιγμή η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε συμφωνία για να ανασάνει η κοινωνία. Μία τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ιδίως μετά την απόφαση για δημοψήφισμα, με τις κλειστές τράπεζες, τον έλεγχο κεφαλαίων, τους περιορισμούς αναλήψεων, το στέγνωμα της αγοράς, την απελπισία των συνταξιούχων και την απόγνωση των επιχειρήσεων.

Εμείς λέμε ΝΑΙ στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη, ΝΑΙ στην λύση και ΟΧΙ στη ρήξη. Η θέση μας είναι θέση της παράδοσης του αριστερού ευρωπαϊσμού, που δεν ταυτίζεται με τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την χώρα στην κρίση και τα μνημόνια.
Η Δημοκρατική Αριστερά στέκεται απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και στον λαϊκισμό, δίνοντας το αναγκαίο πολιτικό στίγμα της σταθερότητας στον ευρωπαϊκό δρόμο με προώθηση προοδευτικών λύσεων»

samaras-theohar

Tι άλλο θα δούμε.

Best of internet