Quantcast
THE STREAM

Βρέθηκε γιατρός να επιβεβαιώσει όσα είπε ο Μιχελογιαννάκης για το AIDS (και είναι ο Γ. Πατούλης)

Βάλτε στον πατούλη σας τώρα τα κακιασμένα σχόλια, γιατί η επιστημονική κοινότητα μίλησε


felix · 14 Μαΐου 2015

Ναι, φίλες και φίλοι, ο θρυλικός Δήμαρχος Αμαρουσίου έχει κι άλλη μία εξίσου fabulous ιδιότητα: είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

Αυτό σαν σύνολο, τον κάνει τόσο fabulous μάλιστα που επισκιάζει ακόμα και αυτόν τον Αβραμόπουλο:

11121908_10205538970207498_1124494526_n

Υποθέτουμε πως ο συνδυασμός άσπρο σακάκι-μαύρο πουκάμισο-ΧΡΥΣΗ γραβάτα προβλέπεται και για δημάρχους/πρόεδρους ιατρικών συλλογών εκτός από ιταλοαμερικάνους νονούς της μαφίας

 

Ο αγαπημένος μας δήμαρχος/πρόεδρος ιατρικού συλλόγου λοιπόν, έσπασε άλλο ένα ρεκόρ. Όταν όλη η Ελλάδα είχε φύγει από το πλευρό του Ζάννη Μιχελοζαννάκη, αυτός χωρίς να φοβάται θεούς και δαίμονες, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247. Aπολαύστε τον εδώ πέρα να αναλύει με απίστευτη επιστημονική δεινότητα, ότι:

 

Είναι σίγουρο ότι επιστημονικά μπορεί να συμβεί διότι, η στοματική κοιλότητα έχει αίμα που δεν είναι εμφανές, μπορεί να έχει κάποια ουλίτιδα, κάποιο πρόβλημα ιστοδότη έναν τραυματισμό άρα και μέσω του σιέλου και μέσα από τη διάβαση του στόματος, επιστημονικά μπορεί να μεταδοθεί. Οποιοδήποτε υγρό κάποιου που έχει AIDS, μπορεί εν δυνάμει να μεταφέρει τον ιό.

 

Άρα τσάμπα κράζαμε τον Ζάννη. Μέχρι να θυμηθούμε το κομμάτι με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λειψάνων. Ο Μέγας Ανήρ, όμως, είχε κι άλλα να πει:

 

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης με την Θεία Κοινωνία. Εάν βάλουμε μία σταγόνα από αίμα σε αίμα, θα ήταν πιο εύκολο από το να πούμε, ότι μέσα από το σάλιο θα μεταφερθεί ο ιός. Μέσα από το κρασί της Θείας Κοινωνίας, είναι ακόμα πιο δύσκολο να μεταδοθεί. Εκτιμώ, ότι ήθελε να πει για την πίστη, ότι η πίστη είναι τόσο δυνατή, που ακόμα και σε μία τέτοια περίπτωση, ο θεός δεν θα άφηνε να κολλήσει. Επιστημονικά όμως, δεν μπορεί να κολλήσει. Δεν έχει αναφερθεί ότι μέσα από τη θεία κοινωνία έχει μεταδοθεί το AIDS, επιστημονικά ποτέ. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

 

Aθώα για την επιδημία του ΗΙV/AIDS λοιπόν η Θεία Κοινωνία κυρίες και κύριοι, το είπε ο Πατούλαρος.

 

original

 

 

11094215_10205538970127496_385583464_n

 

Best of internet