Quantcast
THE STREAM

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε σήμερα στο πρωινό του Mega (και μας κόπηκαν τα γόνατα)

Αν είσαι γκέι ή ο Ρωμανός, βρήκες τον τιμωρό σου στο πρόσωπο του Χαράλαμπου Αθανασίου


THE NEWSROOM · 2 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε πολύ καλά για τον υπουργό δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος φιλοξενήθηκε απο τους Οικονομέα-Καμπουράκη στο ενημερωτικό πρωινό του Mega και μίλησε για τους γάμους ομοφυλόφιλων και τις εκπαιδευτικές άδειες του απεργού πείνας, Νίκου Ρωμανού.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5e03yW23HkA

 

«Δεν το συζητώ, δεν το διανοούμαι. Εξάλλου και η σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το απαγορεύει. Όταν μιλάει για γάμο μιλάει για άνδρα και γυναίκα. Είμαστε μια χώρα η οποία σέβεται τις παραδόσεις, σέβεται την φύση του ανθρώπου και δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί τουλάχιστον με αυτή την κυβέρνηση και με αυτή την υπουργία ο γάμος».

 

Η επίκληση στη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απο έναν ακραιφνή υποστηρικτή απόψεων που κατουράνε πάνω στη σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταρρίπτει το λαϊκό μύθο που θέλει ένα γέρικο σκυλί να μη μπορεί να μάθει νέα κόλπα.

 

 

«Σήμερα γίνεται τηλεδιάσκεψη και τελειώνουν πανεπιστημιακές σχολές πάρα πολλοί μαθητές, σπουδαστές, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Και επιπλέον γίνονται δίκες με τηλεδιάσκεψη. Δεν θα μπορούσε να οργανωθεί ένα σύστημα τηλεπαρακολούθησης των μαθημάτων; Ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τεχνικό μέσο. Αυτό λέμε να κάνουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το νομοθετικό πλαίσιο. (…) Βεβαίως πρέπει κάποιος που περνάει στα ΑΕΙ να περαιώνει τις σπουδές του και να διευκολύνεται γι’ αυτό. Καμία αμφιβολία. Αλλά όμως υπάρχουν όργανα, θεσμοθετημένα της χώρας, τα οποία πρέπει να αποφασίσουν»

 

Γειασάν ρε Αθανασίου καραμπουζουκλή, με τις μπάνικες τις λύσεις σου. Λογικά ο Ρωμανός αυτή τη στιγμή έχει ήδη παραγγείλει σουβλάκια μετά απο αυτές τις φωτισμένες δηλώσεις.

 

Βέβαια, για μια ακόμη φορά, Andreas Loverdos saved the day.

ÉÁÐÙÍÉÁ--ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÕÐÁÉÈ ÁÍÄÑÅÁ . ËÏÂÅÑÄÏÕ ÓÔÏ ÃÕÌÍÁÓÉÏ SHINJUKU NISHITOYAMA--eurokinissi//óõíåñãáôçò

Δηλαδή;

Χτες ο γοητευτικός Ανδρέας δήλωσε τα εξής:

«Εάν ένας άνθρωπος ζητάει να συμμετέχει και στις εξετάσεις δεν μπορείς να του το αρνηθείς (…) δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να πεθάνει. Αφού του επιτρέψαμε να δώσει εισαγωγικές, θα τον βοηθήσουμε να δώσει και τα μαθήματά του», συνέχισε ενώ πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και «του είπα να το προσέξει ιδιαίτερα. Θέλει προσοχή το θέμα για να μην την πληρώσουν άλλοι λόγω Ξηρού». (Βήμα)

 

Ε, τα διάβασε ο Αθανασίου και σκέφτηκε: “Άρχισε τις πασοκιές πάλι ο Ανδρέας, αλλά ξέρω κι εγω απο τέτοια κόλπα”.

Έτσι λοιπόν όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει κι αυτός για τον Ρωμανό, όχι μόνο χρησιμοποίησε 75 φορές την εντελώς πασοκο80’ς λέξη “τηλεδιάσκεψη”, άλλα μας είπε και ότι “υπάρχουν όργανα, θεσμοθετημένα της χώρας, τα οποία πρέπει να αποφασίσουν.”

 

Τηλεδιάσκεψη, θεσμοθετημένα όργανα και σεβασμός στις παραδόσεις. Για να κάνει raise τώρα ο Λοβέρδος θα πρέπει να παντρευτεί τον μουσουλμάνο σύντροφο του έξω απο τις φυλακές Κορυδαλλού.

Best of internet