Quantcast
THE STREAM

«Βάλτε λεφτά να μην κλείσει η Αυγή» είπε ο Κασσελάκης στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2024

Όλο και πιο καρτουνίστικη γίνεται η φάση με το κλείσιμο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής. Η απόφαση για τον τερματισμό της έκδοσης του καθημερινού φύλλου λόγω οικονομικών δυσκολιών έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους εργαζόμενους της εφημερίδας (που κάνουν απεργίες κλπ) κι όχι μόνο, οπότε η αρχική αποφασιστικότητα ελαττώθηκε λίγο και αντικαταστάθηκε με μια διάθεση για παπατζολύσεις. Προς το παρόν, η Αυγή θα συνεχίσει έντυπα τις Κυριακές και καθημερινά στο ίντερνετ.

Αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι η απόφαση για το κλείσιμο είχε παρθεί από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος πριν την εκλογή του, αλλά ο προκάτοχός του δεν την εφάρμοσε. Επίσης, ότι κατανοεί τις ανησυχίες των εργαζόμενων. Ακόμη, είπε ότι αυτό που φταίει είναι η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης και η έλλειψη διαφημίσεων. Καταλαβαίνετε που πάνε όλα αυτά.

Το πραγματικά αστείο όμως είναι ότι κάλεσε σε εσωτερική καμπάνια οικονομικής εξόρμησης για να μπαλωθούν τα χρέη. Όπως είπε, ο ίδιος δίνει 20 χιλιάρικα και ζητάει από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τσοντάρουν κι αυτοί για να βγουν τα 375 χιλιάρικα που χρειάζονται:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ.»

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης είναι το επόμενο βήμα άμα δε δουλέψει το οικονομικό πλάνο, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet