Quantcast
THE STREAM

Πυρκαγιά και εκρήξεις σε εργοστάσιο με τηγάνια στην Κάτω Κηφισιά έχει το μενού αυτή τη βδομάδα

Πάνω που αναρωτιόμασταν τι θα γίνει μετά τον καύσωνα


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2024

Δασική πυρκαγιά περιμέναμε (φιλαράκια μου δυστηχος είναι αυτή η εποχή του χρόνου), πυρκαγιά σε εργοστάσιο μας ήρθε.  Σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6, ένα εργοστάσιο με τηγάνια και λοιπά μαγειρικά σκεύη πήρε φωτιά, ενώ σημειώθηκε και έκρηξη. Το εργοστάσιο βρίσκεται επί της οδού Αιγιδών και λογικά είναι αυτό που βλέπουμε εδώ:

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, τα οποία όλο και αυξάνονται. Δυστυχώς, μέχρι στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί αν στο κτίριο είχαν παραμείνει εργαζόμενοι, οπότε οι πυροσβέστες θα πρέπει να σβήσουν τη φωτιά για να το εξακριβώσουν. Πάντως, ένα από τους εργαζόμενους δήλωσε στο Newsbomb ότι η φωτιά ξεκίνησε από τις αποθήκες του εργοστασίου και πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Προληπτικά, η Πυροσβεστική έχει εκκενώσει και τα γύρω γύρω εργοστάσια:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στάλθηκε και μήνυμα από το 112 για να προειδοποιήσει τους κατοίκους για τους καπνούς:

Σύμφωνα και πάλι με το Newsbomb, η εταιρεία λέγεται Pal και συστήνεται ως εξής:

«Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προιόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προιόντα με προστιθέμενη αξία.»

Best of internet