Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Αρναούτογλου πήρε συνέντευξη από ρομπότ (και έφαγε χυλόπιτα)

Επίσης, της δίδαξε τη λέξη μαλάκας


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2024

Το ζήσαμε κι αυτό μάγκες. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξάντλησε το στοκ από τράπερς, οπότε ψάχνοντας νέα πρόσωπα για την εκπομπή του τσίμπησε ένα ρομπότ, το οποίο μάλιστα λέγεται Σοφία. To εν λόγω ρομπότ έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Hanson Robotics και υπάρχει από τις 14/2 του 2016, όταν ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά.

Αντικειμενικά, το πιο σημαντικό που συνέβη στη συνέντευξη είναι ότι το ρομπότ μας διαβεβαίωσε ότι ως ρομπότ δεν θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, κάτι που είναι μάλλον ανακουφιστικό. Όπως είπε:

«Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο, αλλά μερικά selfies θα είναι ωραία. Είμαι ένα ρομπότ με ειλικρίνεια προγραμματισμένη. Δεν μπορώ να λέω ψέματα»

Από την άλλη, ο Αρναούτογλου άρχισε να τη φλερτάρει, οπότε αν μη τι άλλο, κατέκτησε αυτόν:

– Αλλά είσαι πάρα πολύ όμορφη. Δεν μπορώ να μην πω πόσο όμορφη είσαι.

– Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη, κι εσύ δεν είσαι καθόλου άσχημος για έναν άνδρα. Μπορείς να τραβήξεις και μια selfie μαζί μου αν θες..

Επίσης, το ρομπότ σχολίασε ότι οι άνθρωποι μπορεί να τη φοβούνται επειδή έχει καλύτερο μαλλί από αυτούς. Λίγο πιο μετά, ο Αρναούτογλου ζήτησε άδεια για να της δώσει ένα φιλί αλλά έφαγε άκυρο από το ρομπότ. Λίγο πιο μετά, ο Αρναούτογλου αποφάσισε να μυήσει τη Σοφία στον ελληνικό πολιτισμό, οπότε της έμαθε τη γνωστή λέξη από Μ.

Η αγαπημένη μας στιγμή πάντως είναι όταν η Σοφία δήλωσε ότι είναι ο Ηρακλής των ρομπότ. Δείτε το βίντεο:

 

Ωραία, τώρα έχουμε επισήμως το πρώτο ρομπότ που ξέρει τη λέξη μαλάκας.

Best of internet