Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, πέρασε τρένο στο Μεταξουργείο χωρίς να κατεβούν οι μπάρες στη διάβαση

Το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας συνεχίζει να δίνει


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2024

Δε συμβαίνουν μόνο στη Φλώρινα αυτά αγαπητές φίλες και φίλοι. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τα Τέμπη, το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας εξακολουθεί να παράγει μικρά αλλά εξαιρετικά θανατηφόρα bugs.

Αυτό διαπίστωσαν το βράδυ της Κυριακής 11/2 οι οδηγοί που πήγαν να περάσουν τις γραμμές του τρένου στην ισόπεδη διάβαση στο Μεταξουργείο, η οποία γνωστόν υπό ΚΣ λειτουργεί με μπάρες. Τελικά, τα αυτοκίνητα σταμάτησαν επειδή αυτοί που τα οδηγούσαν άκουσαν ή/και είδαν ότι έρχεται τρένο. Όπως καταλάβατε, οι μπάρες δεν είχαν κατέβει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η ευθύνη ανήκει σε κάποιον φύλακα της διάβασης ο οποίος θα έπρεπε να κλείσει χειροκίνητα τις μπάρες. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι οι μπάρες δεν κλείνουν αυτόματα. Όπως είπε ένας οδηγός που βρέθηκε στο σημείο:

«Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει.

Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του δώσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο. Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δε ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη.»

Φανταστείτε πόσο Κογιότ σκηνικό να σε παρασύρει τρένο με χαμηλή ταχύτητα την ώρα που φεύγεις από μπύρες στο Μεταξουργείο επειδή κάποιος ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες.

Best of internet