Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, εκπρόσωπος τύπου της συναυλίας των Coldplay έγινε ο Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης live στο ΟΑΚΑ


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2024

Εδώ που φτάσαμε αγαπητές φίλες και φίλοι, γιατί όχι; Από το να το πει κανένας αναξιόπιστος, καλύτερα να το πει ο πρωθυπουργός της χώρας. Αναφερόμαστε στο ότι χτες το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα κυριακάτικο πρωινό ενημερωτικό ποστάκι, όπου στο φινάλε κατέληξε στο εξής σημείο:

Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.


Άμα θέλατε να πάτε σε live μαζί με τον Κούλη, ιδού η ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα είναι ότι η αποκατάσταση του ΟΑΚΑ επιλέχθηκε να συνδεθεί με τους Coldplay, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε de facto ο εκπρόσωπος τύπου της διοργανώτριας εταιρείας, η οποία πήρε την πάσα:


Ελπίζουμε ο Μητσοτάκης να συνεχίσει σε αυτόν τον νέο του ρόλο, θα δώσει πολύ κόντεντ στο μέλλον:

Best of internet