Quantcast
THE STREAM

«Θα έρθουν οι Τούρκοι να μας σφάξουν» δήλωσε ψύχραιμος ΠΑΣΟΚος μπούμερ βουλευτής

Καλή εβδομάδα με μια σκέψη


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2024

Σε τρελά κέφια βρίσκεται ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης. Λίγες μέρες μετά τις (επίσης επικές) δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο βουλευτής πήρε το (μεταφορικό) όπλο του και κάλεσε τους κατοίκους της Λέσβου να οργανωθούν για να αποτρέψουν την αναπόφευκτη Τουρκική εισβολή, η οποία θα μοιάζει με αυτή της Χαμάς στο Ισραήλ.

Το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά ειπώθηκαν στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης:

«Όταν είμαστε οργανωμένοι και ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και θα βοηθηθεί ο στρατός, ο οποίος είναι αξιόμαχος. Αν ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα μπει και θα τουφεκήσει αν τολμήσουν, γιατί αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, θα ζώσουν το νησί και αν μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους όπως έκαναν στους Ισραηλινούς. Έτσι θα γίνει, έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τη ζωή.»

Οι δηλώσεις του κ. Παρασκευαΐδη προκάλεσαν ένα ισχυρό eyeroll στη Χαριλάου Τρικούπη. Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν το εξής:

«Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδρότητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεών μας.»

Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου Θανάσης Γλαβίνας δήλωσε κάτι ελαφρώς διπλωματικότερο:

«Κάθε δήλωση η οποία εμπεριέχει στοιχεία φαιδρότητας, υπερβολής και προκαλεί ενδεχομένως ένα αίσθημα ανησυχίας στους πολίτες, είναι απόλυτα αναντίστοιχη με τις θέσεις του κόμματος μας.»

Το τέλειο είναι ότι στις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ως φαν του Ερντογάν:

«Δεν μπορούμε να δίνουμε τα παιδιά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία.

Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρόκειται να μας αυξήσουν τον πληθυσμό. Να το κάνουμε όπως ο Ερντογάν, που είπε κάθε Τουρκάλα να κάνει πέντε παιδιά. Η Τουρκία έχει 80 – 90 εκατομμύρια πληθυσμό με αυτές τις προτάσεις Ερντογάν.»

Τώρα είναι καλός ο Ερντογίνιο;

Best of internet