Quantcast
THE STREAM

Επιβάτες του Προαστιακού πήγαν μαγικό ταξίδι στα Άνω Λιόσια αντί αεροδρόμιο

Δωρεάν τουρ σε μια υποτιμημένη γωνίτσα της Αττικής έκανε ο Προαστιακός στους επιβάτες του


THE NEWSROOM · 24 Νοεμβρίου 2023

Φανταστείτε τις φάτσες των επιβατών που πήραν χτες Πέμπτη 23/11 ένα δρομολόγιο του Προαστιακού όταν το τρένο τους πήγε στα Άνω Λιόσια αντί για το αεροδρόμιο, αγαπητές φίλες και φίλοι (χωρίς να εννοούμε κάτι κακό για τα Άνω Λιόσια). Το εξαιρετικό αυτό σκηνικό έγινε επειδή ο συρμός μπήκε σε λάθος γραμμές και συνέχισε κανονικά μέχρι τον τελικό προορισμό.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κανονικά το δρομολόγιο ήταν Πειραιάς – Αεροδρόμιο. Εντέλει οι επιβάτες είχαν τη σπάνια χαρά να βρεθούν στην εξωτική άλλη άκρη της Αττικής. Εκτός του ότι προφανώς έχασαν τις πτήσεις τους ή όποια άλλη δουλειά είχαν να κάνουν στους προορισμούς, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν μια χαρά να είχαν ζήσει και ένα ατύχημα (ή και χειρότερα) με ένα τρένο που θα βρισκόταν (σωστά) στην ίδια τροχιά, μόλις 8 μήνες και κάτι μετά τα Τέμπη.

Το σόου συνεχίστηκε και αφού ανακαλύφθηκε τι έχει γίνει: Προφανώς ο φύλακας στα Άνω Λιόσια δεν είχε ιδέα, όμως και η εταιρεία έλουσε πανηγυρικά. Στην αρχή βγήκε ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα έφευγε για αεροδρόμιο. Οι επιβάτες ανέβηκαν ξανά στο τρένο, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Εντέλει, νέα ανακοίνωση τους έστειλε στην απέναντι αποβάθρα για να πάρουν από εκεί τρένο. Το αν κατάφεραν να προλάβουν τις πτήσεις τους, δεν το ξέρουμε.

Μπορεί βέβαια μετά από όλο αυτό να πήγαν μια ωραία βόλτα στα Άνω Λιόσια, πότε θα έχουν ξανά την ίδια ευκαιρία;

 

Best of internet