Quantcast
THE STREAM

Οριστικό κωλοδάχτυλο ρίχνει στην Ελλάδα η Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλο παίρνει τον δεύτερο Άκη Τσοχατζόπουλο της ζωής της και εγκαταλείπει τη χώρα


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2023

Τέρμα η Ελλάδα για τη Βίκυ Σταμάτη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η πρώην σύντροφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα τη χώρα για τη Μεγάλη Βρετανία μαζί με τον 17χρονο γιο της, ο οποίος ονομάζεται (μάλλον για πρακτικούς λόγους) Άκης Τσοχατζόπουλος junior.

Εκεί, ο νεαρός με το βαρύ όνομα θα σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Πάντως, σύμφωνα με τη μητέρα του προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική. Η μεγάλη αναχώρηση θα γίνει το καλοκαίρι του 2024. Όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το ο,τιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ.

Δεν μας πλήγωσε ο τόπος (σσ. η Ελλάδα), πρόσωπα προσέβαλαν, έθιξαν, εγκλημάτησαν και συμπεριφορές.»

Πάντως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τη Βίκυ Σταμάτη, το Netflix όχι μόνο ήξερε, αλλά είχε ψηθεί κιόλας με την ιστορία του μεγάλου χορευτή του ζεϊμπέκικου, Άκη Τσοχατζόπουλου. Όπως είπε, ο κολοσσός του streaming της είχε κάνει πρόταση για μια δραματοποίηση της ζωής του. Ελπίζουμε αυτή η υπόθεση να μην έχει ναυαγήσει οριστικά – εμείς θα το βλέπαμε.

Σε κάθε περίπτωση, την ευχαριστούμε θερμά για τη συλλογή με κωλοδάχτυλα που είχε εμπνεύσει.

Best of internet