Quantcast
THE STREAM

«Σε μπέρδεψα με τον αδερφό σου»: Με fatality συνέχισε ο Light το beef με Μικρούτσικο

Συνεχίζεται η ζέστη και οι εχθροπραξίες Light – Μικρούτσικου


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2023

Περισσότερο κι από τον πόλεμο στην Ουκρανία θα κρατήσει το beef του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Οι δύο εμπόλεμοι δεν δείχνουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τις εχθροπραξίες, οι οποίες συνεχίστηκαν κανονικά όλο το ΣΚ. Μάλιστα, η κατάσταση κορυφώθηκε χτες Κυριακή 5 Νοεμβρίου με την προβολή της αμοντάριστης συνέντευξης του Light.

Εκεί ο Light πήγε για το μακαίρωμα στην κοιλιά κάνοντας τη σύγκριση αναφερόμενος στον αδερφό του παρουσιαστή, τον μακαρίτη Θάνο Μικρούτσικο:

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, βγήκε, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα βασικά γιατί υπήρξε η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε για ποιον λόγο τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στη σύγχρονη ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του, ο Θάνος Μικρούτσικος

Και συνέχισε για το fatality με αναφορά στο πάνελ της Καινούργιου:

«Οπότε “ξαναγκούγκλαρα”, είδα ποιος είναι ο κύριος και αυτό μου έβγαλε νόημα, γιατί η αλήθεια είναι πως εάν για 40-50 χρόνια έκανα όλα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 μου, αντί να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος σε πάνελ της Κατερίνας Καινούριου, και εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο.

Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ακριβώς ποιο επίπεδο έχει, από ότι διάβαζα στο Google ριάλιτι κάνει, σε ένα από αυτά είχε και κάτι γ@@@α μέσα, τώρα αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του






Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι φαρμακερές δηλώσεις του Light απαντήθηκαν αμέσως μετά:






Best of internet