Quantcast
THE STREAM

Χαλκιδική: 65χρονη δάγκωσε αστυνομικό που είχε το θράσος να της κόψει κλήση για πάρκινγκ

Έδειξε τα δόντια στις αρχές (και κάτι παραπάνω)


THE NEWSROOM · 6 Οκτωβρίου 2023

Καθόλου καλά δεν πήρε την κλήση που της κόψανε για παράνομο παρκάρισμα μια ηλικιωμένη στη Χαλκιδική. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 3/10 στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής: Όταν δύο αστυνομικοί πήραν να της γράψουν την παράβαση, η 65χρονη αρχικά χτύπησε και στη συνέχεια δάγκωσε τον ένα από τους δύο αστυνομικούς στο αριστερό του χέρι.

Η πράξη της την οδήγησε να καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με 3ετή αναστολή, για σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση). Η ίδια προσπάθησε να περιγράψει την αντίδραση της ως αυθόρμητη:

«Ήταν αντίδραση της στιγμής. Τότε άκουσα μία κόρνα, ήταν δύο αστυνομικοί […] έκανα να φύγω αλλά αναίτια ο ένας αστυνομικός με έπιασε από το μπράτσο και πήγε να πάρει τα κλειδιά.»

Η αφήγηση του αστυφύλακα δείχνει ότι η γυναίκα ήταν ακόμη πιο έτοιμη να choose violence από όσο είχαμε καταλάβει. Για την ακρίβεια, αρνήθηκε να φύγει από εκεί που είχε παρκάρει παρότι την προειδοποίησαν ότι θα φάει κλείσει:

«Όταν της ανακοινώσαμε ότι θα βεβαιώσουμε τροχονομική παράβαση, άναψε την μηχανή του αυτοκινήτου και επιχείρησε να φύγει. Βρέθηκα δίπλα της και άρχισε να με χτυπάει με γροθιές. Προσπάθησα να προστατευτώ και τότε δάγκωσε το δάχτυλο του αριστερού χεριού.»

Το απόλυτο highlight της ιστορίας είναι φυσικά ότι ο δαγκωμένος αστυνομικός πήγε και έκανε δύο εμβόλια, για καλό και για κακό:

Best of internet