Quantcast
THE STREAM

Βασιλιάς Αγοραστός: «Ψηφίστε μας ξανά, κάναμε την Θεσσαλία πρώτη σε όλη την Ευρώπη»

Η πιο delulu στιγμή της προεκλογικής περιόδου


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2023

Νικητής της προεκλογικής περιόδου μπορεί να ανακηρυχθεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Καλεσμένος σε φιλικό περιβάλλον (δηλαδή στον ΣΚΑΪ) κατάφερε να απαντήσει μια απλή αλλά tricky ερώτηση με την αχαμπαριά μοντέλου ΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής του καναλιού τον ρώτησαν γιατί να ξαναψηφίσει ο κόσμος τον ίδιο και την παράταξή του μετά από όλα όσα έγιναν στην περιφέρειά του τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, του το έφεραν με τον πιο μαλακό τρόπο:

«Εδώ είναι αυτό είναι που λένε ότι σας έκατσε στη βάρδιά σας η μεγάλη στραβή και είναι λογικό ο κόσμος εσάς ξέρει σε εσάς στρέφει και τον θυμό του και την οργή του και τα γιατί του και ότι συνεπάγεται μιας τέτοιας καταστροφής. Γιατί να σας ξαναψηφίσουν;»

Η απάντηση ήταν ολίγον delulu, που λέει και η νεολαία:

«Γιατί είμαστε εκείνοι που μπορούμε να πάμε από την αρχή τη Θεσσαλία. Γιατί στα 13 χρόνια που μας εμπιστεύτηκαν αυτό που είπαμε το κάναμε, γιατί πήγαμε τη Θεσσαλία μπροστά, γιατί κάναμε υποδομές, για την υγεία, για την παιδεία, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, γιατί σταθήκαμε στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.

Φτάσαμε τη Θεσσαλία ψηλά, τη φτάσαμε πρώτη σε όλη την Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Πήραμε βραβεία σε όλα τα επίπεδα, στη διαχείριση των απορριμάτων, στο περιβάλλον, στο green deal [sic], στην αναβάθμιση των δημόσιων κτηρίων, αλλά ταυτόχρονα σταθήκαμε δίπλα σε κάθε άνθρωπο.»

Λέει κι άλλα ο θεός, δείτε και μόνοι σας μετά το 3:19 :

Ναι, το ξέρουμε ότι παίζει χοντρά να ξαναβγεί, αυτό είναι κατά έναν τρόπο και το πιο αστείο από όλα.

Best of internet