Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, Πολάκης και Άδωνις τρομπάρουν στο Twitter για βίντεο με τον Dirty Harry

Η κατάσταση της πολιτικής σε αυτή τη χώρα ή απλά Παρασκευή


THE NEWSROOM · 29 Σεπτεμβρίου 2023

Thank god it’s Friday φαίνεται ότι είναι η φάση για δύο κομβικούς πολιτικούς της χώρας, έναν της κυβέρνησης και έναν της αντιπολίτευσης. Μιλάμε για το γνωστό ντουέτο που όλο σκυλοβρίζεται αλλά κατά βάθος πιστεύουμε ότι αγαπάνε ο ένας τον άλλο, για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια:

Την αρχή έκανε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έκανε retweet το βίντεο που ανέβασε ένας άλλος χρήστης. Στο βιντεάκι (το οποίο έκτοτε έχει κατέβει) κάποιος έχει μοντάρει την παρακάτω σκηνή:

Αλλά με τον Πολάκη στο ρόλο του Dirty Harry και τον Άδωνι στον ρόλο του ληστή. Το αδιανόητο αυτό edit είναι αναφορά στην υπόθεση Άδωνι – Huawei που προέκυψε μετά από σχετικό ρεπορτάζ των NΥΤ :

«Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια.»

 


Ο δε υποτιθέμενος διάλογος μεταξύ τους είναι ο εξής:

Πολάκης: Πόσα laptop πήρες ρε αλήτη απ΄ την Huawei;

Άδωνις: Δεν πήρα laptop tablet πήρα. Και δύο κινητά για την γιαγιά μου.

Όπως φαντάζεστε, ο μουστακαλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενθουσιάστηκε με αυτό το βίντεο. Φυσικά, ο Άδωνις δε θα μπορούσε να μη χωθεί για τη φάση. Όπως είπε:

«Τώρα χωρίς πλάκα επειδή εμένα το χιούμορ μου αρέσει να σας πω την αμαρτια μου γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε…»


Οκ δε θα πούμε ψέματα, το προτιμάμε όταν απλά σκυλοβρίζονται.

Best of internet