Quantcast
THE STREAM

Συριζήνες στο Αιγαίο: Φαντάρος στη Ρω (για 20 μέρες) ψήνει να πάει ο Κασσελάκης

Μια μικρή αλλά fun θητεία ενδιαφέρεται να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


THE NEWSROOM · 28 Σεπτεμβρίου 2023

Όλο και πιο παρανοϊκή γίνεται η ροή ειδήσεων για τον ολόφρεσκο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει έτσι κι αλλιώς τρελάνει τα ΜΜΕ. Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι τροφοδοτεί και μόνος του το εν λόγω σπαμ, όπως είναι πλέον σαφές:

Ένα από τα πράγματα που ανέκυψαν τις τελευταίες μέρες είναι ότι ο Σ. Κασσελάκης δεν έχει πάει φαντάρος επειδή έλειπε 15χρόνια στην Αμερική. Δεδομένου ότι επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω των γνωστών εξελίξεων, θα πρέπει να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, τις οποίες θα ξεφορτωνόταν οριστικά μόνο αν είχε κλείσει τα 45. Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα να δούμε τον πρώτο πρόεδρο κόμματος με Ι5.

Από την άλλη, είναι ήδη 35 χρονών και Έλληνας του Εξωτερικού οπότε κάτι γλιτώνει. Πιο συγκεκριμένα, έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να κάνει εξάμηνη θητεία και η άλλη είναι να πάει 20 μέρες και να εξαγοράσει τους υπόλοιπους μήνες – η τιμούλα είναι 810 ευρώ για κάθε μήνα.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο Κασσελάκης σκοπεύει να πάρει τη β’ επιλογή και να πάει 20 μέρες φαντάρος μεν, αλλά να το ζήσει όσο μπορεί δε. Πιο συγκεκριμένα, το ieidiseis.gr αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται το εξής σενάριο: Να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο και να ζητήσει να πάει παραμεθόριο, και μάλιστα όσο πιο μακριά γίνεται. Για παράδειγμα, στο τραπέζι έπεσε το νησάκι Ρω που βρίσκεται κοντά στο Καστελόριζο.

Εμείς απλά περιμένουμε το content.

 

Best of internet