Quantcast
THE STREAM

«Φέρτε τον φλώρο εδώ»: Ο Μπέος ξαναξεκίνησε το beef με Αλκίνοο Ιωαννίδη, για κάποιο

Μπορεί να έχει γίνει ποτάμι ο Βόλος αλλά ο δήμαρχος Βόλου δεν ξεχνάει τον αγαπημένο του μουσικό


THE NEWSROOM · 28 Σεπτεμβρίου 2023

Φωτογραφία εξωφύλλου: Από την προηγούμενη φορά που ο Μπέος στόλιζε τον Α. Ιωαννίδη

Σε ανεπανάληπτο σερί πρέπει να βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο ο Αχιλλέας Μπέος. Έχοντας ήδη να αντιμετωπίσει τα σχόλια για τους δύο λύκους που υπήρξαν μέσα στο FB του την προηγούμενη μέρα, ο δήμαρχος Βόλου αποφάσισε να ξαναξεκινήσει και το beef με τον γνωστό τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Μπέος το ξεκίνησε τελείως μόνος του την ώρα που μιλούσε στον ΑΝΤ1. Εκεί που έλεγε για τις ζημιές που έχει ο Βόλος στον Λιάγκα (ο οποίος μάλιστα τον επαίνεσε ότι είναι στους δρόμους και κάνει ό,τι μπορεί), ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ζήτησε από τον παρουσιαστή να του φέρει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για να βοηθήσει (!).

Μάλιστα, τον αποκάλεσε φλώρο ξανά και ξανά αλλά στο τέλος πρόσθεσε κιόλας ότι το φλώρος δεν είναι βρισιά.

«Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες το24ωρο στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον. Δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα… Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!

Πως να ενημερώσω τον κόσμο, που δεν έχει ρεύμα. Επειδή βγήκα από τα social να ενημερώσω τον κόσμο με κατηγορήσατε. Πώς να βγω και να επικοινωνήσω;»

Δείτε από το 2:45 και μετά:

Εμείς αλήθεια περιμένουμε να δούμε αν θα του μείνει μόνιμο κουσούρι αυτό.

Best of internet