Quantcast
THE STREAM

Αχιλλέας Μπέος: «Δευτέρα ξεκινάμε να στολίζουμε για Χριστούγεννα, έχουμε κλείσει γκράντε πρόγραμμα»

All I want for Christmas is Αχιλλέας Μπέος


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2023

Το δικό του έργο ζει λογικά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Αφού διάβασε διάφορα σκονάκια για να ενημερώσει τον κόσμο για το πόσο σκατά είναι η κατάσταση, έφτασε στο κομβικό ζήτημα των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε σε κάποιους haters (οι οποίοι προφανώς πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι ακόμη πιο σκατά από όσο πιστεύει κι ο δήμαρχος) ότι ο Βόλος είναι έτοιμος να κάνει νέα αρχή μετά την καταστροφή. Μάλιστα, είναι έτοιμος να ξεκινήσει να στολίζει για τις γιορτές (οι οποίες είναι σε 3 μήνες).

«Είπαν ότι πάνω από 2 χρόνια θα χρειαστεί ο Βόλος να σταθεί στα πόδια του. Τι λέτε βρε γελοίοι; Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα. Ποιος σας ρώτησε; Με τι γνώσεις κοπρίτες, σπέρνετε ανησυχίες στον κόσμο; Τη Δευτέρα ξεκινάει ο στολισμός της πόλης. Νούμερα, φλώροι που σας ανέχονται κάποιοι. Αρκετά. Μην ασχολείστε. Πέστε ό,τι θέλετε μην σπέρνετε προβληματισμούς στον κόσμο γιατί έχει περάσει πολλά.»

Έκανε και ειδικό mention στους τουρίστες:

«Να επιστρέψει το χαμόγελο στα παιδιά, στους πολίτες, να γυρίσουν οι τουρίστες στον Βόλο να δώσουν ανάπτυξη

Είπε επίσης ότι έχει κλειστεί τρελό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αλλά και ότι όλοι οι haters θα πονέσουν στις δημοτικές εκλογές:

«Προετοιμαζόμαστε, έχουνε κλειστεί φαντασμαγορικά σόου και καλλιτέχνες.»

Εντωμεταξύ, από Δευτέρα έρχεται κι άλλη κακοκαιρία στη Θεσσαλία, εμείς απλά το λέμε:

Best of internet